SIIS NYTHÄN ON NIIN ETTÄ MINÄ EN NÄPERRÄ KIRJONEULELAPASIA TAI - SUKKIA

mutta kun...


joku piru minukin iski tai tarkemmin ihanan houkutteleva lapasmalli Miellityn blogista. Ilmaisohje löytyy siis TÄÄLTÄ


Lankana Novitan Nordic Wool ja puikot KnitPro Zing sukkikset, kokoa 3,25mm.


Kivahan näitä on näperrellä. Meni viime yönäkin ihan myöhään kun flunssaisena valvoskelin ja näitä kilkuttelin eteenpäin.

Toinen uusi pojekti joka on aloitettu tässä tauon aikana on Jojin suunnittelema villatakki jonka nimi on Big Old Coat.Katsokaa kuinka voikin olla aluslakanani sävy sävyyn tulevan takkini kanssa.
Takkia on ollut kiva neuloa ja olen kovasti viehtynyt tuohon yksinkertaiseen pintaneuleeseen Lankana on tässä projektissa Svarta Fåretin Ullgarn 3-säikeisenä Puikot KnitPro Cubicsit 4mm.

Suunnitelmissani oli ensin neuloa Citadel- takki tästä Authentic Collectionista mutta niin ne suunnitelmat muuttuivat lennossa. Citadel on kyllä vuorossa jo ihan lähitulevaisuudessa ja langatkin on jo varattu sitä varten ja Recoletaa joka on jo hiukan vanhempi malli( ei siis Authentic Collectionista). On näitä omia projekteja jonossa vaikka kuinka kun on tullut neulottua vain muille tässä lähiaikoina. Jonossa on vielä tästä uusimmasta mallistosta ainakin Fancy Cardi ja joku ihanista huiveista. Jojin mallit ovat suosikkejani ja en malta olla neulomatta niistä mahdollisimman monta.

Ai niin yksi Ufokin on kaivettu kaapista. Jojia tietysti ja villatakki on ollut pitkään hihattomana kun en ole saanut aikaiseksi tilata projektiin lisää lankaa niitä varten. Nyt otin itseäni niskasta kiinni ja Holstin langat kotiutuivat Tanskasta tällä viikolla ja hihojen neulominen voi alkaa.

Hihaton takki nimeltään Adventurous :


Aloitettu muuten melkein vuosi sitten eli on jo korkea aikakin saada takki valmiiksi. Hävettää...

Hauskaa vuoden viimeistä päivää ja homma jatkuu ensi vuonna.

Kommentit

 1. Minäkin olen ihastellut tuota lapasmallia, mutta todennut ettei taida kärsivällisyys riittää... Ehkä sitten ensi vuonna?
  Hyvää uutta vuotta, amuk-kamu! :D

  VastaaPoista
 2. Saattaapi Sanna hyvinkin olla että minullakin on kohta yhteen käteen lapanen ja toinen odottaa valmistumistaan. Näissä näperrystöissä on mielestäni juuri vaikeinta tuo kakkoskohteen valmiiksi saattaminen kuin uutuudenviehätyksen uteliaisuus on tullut tyydytettyä jo ensimmäisen kohdalla. Pidä peukkuja niin ehkä.....Sinullahan voi tuo 2016 olla seesteisyyden ja kiireettömän näpertelyn aikaa ??? Harvoinpa se onnistuu ja ainakin minun tempperamenttini kestää melko vähän pikkutarkkaa työskentelyä. Suurten linjojen naisiako ? Hauskat vuodenvaihtumiset Sanna-kamu ;)

  VastaaPoista
 3. Kun et nyt vaan antanut kirjoneuleelle pikkusormea, se nimittäin vie käden ja vieläpä molemmat : ) Tuo tulevan takkisi malli on ihana.

  VastaaPoista
 4. Riitu kirjoneuleen kanssa olen melko sinut mutta kirjoneule ja pienien töiden yhdistäminen on tökkinyt tähän asti. Näperrys ja pienet työt ovat olleet kauhistus. Neulon ennemmin vaikka mitä peittoja kuin kirjoneulesukkia ohuesta langasta. Saa nähdä miten minun vielä käy...Tämä lapasmalli ainakin on kiva tehdä ja dk-lanka ei ole liian ohutta että taitaa käsivällisyyskin riittää. Kiitos takkikehuista ; )

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Yrityksen ja erehdyksen kautta Threipmuir etenee

Threipmuir ja muutenkin teemana Ysolda ja värikkäät neuleet

LOPAPEYSA(HKO) - YSOLDAN STROKKUR VILLATAKKINA