Valmistumassa olevat työt eli keskeneräiset


 Aloitin eilen Cookie.A.n Vilai-sukat kirjasta Sock innovation , missä on mielestäni yksiä maaiman kauniimpia sukkamalleja. Homma tuntui aluksi haastavalta ja siihen täytyi keskittiyä ettei tee virheitä eli mikään TV:n katsomistyö tämä ei ole. Tykkään kuitenkin tehdä tälläisia töitä mihin saa paneutua ja lopputuloksesta tulee tosi nättiä eli saa onnistumisen elämyksiä kun loppujen lopuksi älyää homman. Itseasiassa kun alussa oli tarkkana ja varsi lähti etenemään, homma helpottui melko paljon kun kuvio muodostuu ja näkee miten sen pitää jatkua eli ei kauhean paha. lanka on Sandnes Lanettia ja puikot taas nuo Knit Pro Nova 2,25mm pyöröt.

Vilai-sukan edistyminen , enää varpaat puuttuu. Kiva malli ja hauskaa ajanvietettä tämän neulominen, suosittelen. Siskon tytölle kiitoksen mallina toimimisesta ja miehelle kuvaamisesta, toivottavasti jätski maistui :).


Varpaatkin valmiina. Huomasin samalla ettei varastoissani ollutkaan kahta kerää Lanettia,niin kuin luulin . Homma siis tyssäsi tähän, kuunes ostan vielä yhden kerän lisää, perhana !%6#. Käyttöön siis suunnitelma B juhannukseksi. Kaivoin esille Cookie.A:n parittomat jotka olen aloittanut aikaisemmin ja teen niihin parit juhannuksen aikana. Sukat ovat Pomatomus ja Summer sox. Kuvat alhaalla. Pomatomus on vaaleanpunainen ja lanka on Mokkasukkaa ja Summer sox on sininen lanka Austermann Step Duo. Puikot molemmissa 2,25mm.





Seuraava kesken oleva sukkakutomus on Wallander-sukat kirjasta Neulekirja / Ilona Korhonen ja Jenni Österman . Kiva työ ja pikkupalmikoiden teko ilman apupuikkoa opetetaan tekemään kirjassa hyvin eli työ on nopeasti edistyvää ja helppoa. Lankana on Dropsin Baby merinoa ja puikot Knit Pro Nova 2,50mm pyöröt. Toinen sukka puuttuu vielä,mutta kyllä se vielä joskus valmistuu. Luovuus ja innostus iski nyt Vilai-sukkiin ja nämä odottavat taas innostusta. Ei varmaan kauaa, sillä tämäkin homma oli ihan kivaa ja lopputuloskin on mukavan näköistä.


Sukkatöiden lisäksi mulla on isompina neulomuksina kesken pojalle paita mustasta Novitan Tennesseestä, mistä loppui lanka vähän harmittavasti kesken ja itselleni kesäpusero Novitan Puro Batik- langasta jota halusin kokeilla sen pehmeyden takia, vaikka en yleensä akryylilankoja pahemmin suosi. Näistä ehkä kuvia kun ne joskus valmistuvat .

Kommentit

  1. Kauniita sukkia.
    Mukavaa löytää uusia bloggaajia.

    VastaaPoista
  2. Oi kiitos,kaunis.Kyllä tämä homma näköjään pikkuhiljaa etenee ja on jännä seurata kehen tätä kautta luo uusia yhteyksiä.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

HIHAT JA VARTALO YHTEEN

LÄMMIN SHAALI TALVEKSI - COPSE / BT FALL 2015

YKSI SUKKA , PEITON KOLMANNES JA VARTTIA VAILLE VALMIS VILLURI