SUNNUNTAI,SUNNUNTAI

Ensimmäisen ja toisen kuvan välillä on lukemattomia työtunteja. Noviisikehrääjälle tuollaisen 100g vyyhdin aikaansaamiseksi vaaditaan useampi kehruusessio. Sikäli tietysti hyväkin kun homma on aika hauskaa. Kantapäiksi neuloin Cat Bordhin nerokkaat Tomato Heelit. Ohjevideo löytyy TÄÄLTÄ. Helpoin ja mukavin tapa neuloa kantapäät varsinin varpaista aloitettuihin sukkiin. Suosittelen. Lisäksi istuvuus on napakka jalassa. 10+


Katsoin Youtubesta Stephen Westin videoita joissa hän kannusti että neulojalla pitää olla mahdollisimman monta WIP:iä. Asiasta innostuneena päätin siis aloittaa taas yhden sellaisen. Koskaan ei kuulemma saa väkisin rypistää mitään projektia valmiiksi vaan aina homman on oltava juuri se mitä rakastaa sillä hetkellä neuloa. Koskakohan ne kaikki WIP:it valmistuvat siihen ei tullut selvyyttä mutta ei nyt ruveta realistiksi, onhan kyse luovasta hommasta.


Huivi jonka Stephenin innoittamana aloitin on tietysti hänen mallistostaan. Tämä on juuri se huivi mitä kaikki ovat lähiaikoina neuloneet eli The Doodler. Langaksi kotoa löytyi CoopKnitsin Socks Yeah ! - lankaa väreissä Beryl, Sphene ja Chryso. Puikot 3,5mm. Saan ekan osan valmiiksi tänään ja homma on aloittu edellisiltana. Kivaa ainaoiken neulomista jossa on joitakin yksityiskohtia pitämässä mielenkiintoa yllä.Bray on edistynyt jonkin verran. Nyt pohdin että jos sittenkin muuttaisin mallia sen verran että neulon oman versioni villatakiksi en puseroksi. Takki on jotenkin monikäyttöisempi ja helppohan tuo on muuttaa jos haluaa, mietin vielä hetken.Growth huivi kasvoi ja kasvoi mutta sitten, lanka loppu! Tilasin lisää ja postissa on jo pikku paketti ...jos toinenkin odottamassa kunhan tuo maailmalla seikkaileva postipakettien noutaja tiistaina kotiutuu kotosuomeen. Saan siis kohta lankaa lisää ja homma pääsee jatkumaan.
Täytyy antaa kyllä ensin pojalle toipumisaikaa jetlagista ja hektisestä kahdesta viikosta. Esimerkkinä matkan loppuosasta : edelliyön nukkui Texsasissa, viimeyön Washington DC:ssa ja seuraavan yön New Yorkissa ja homma on ollut melkein samanmoista koko kaksi viikkoa. Pisin aika samassa paikassa oli 6 yötä DC:ssä ennen Texsasin visiittiä koska siellä oli eniten papereita pengottavana kongressin kirjastossa. No ei enää kauaa niin reissu on ohi.
 Tästä tulee ihanan pehmoinen. Tämän pidän itselläni, ehdottomasti.

Kommentit

 1. Kiva nähdä, millaisia huiveista tulee! Growth näyttää tosi mielenkiintoiselta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun saan langan käsiini niin lopettelen sen mahdollisimman nopsaan :)

   Poista
 2. Kylläpä sukista tuli somat!
  Uskallatko laskea montako työtä sinulla on kesken? Minä en luultavasti edes löytäisi kaikkia keskeneräisten kätköjäni... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Käsintehdyn näköiset kuten Mammani olisi sanonut. Ravelryn mukaan 7. Olen katsos purkanut projekteja jos ne eivät miellyttäneet. Langat vaan uusiokäyttöön jos ei homma tai tulos miellytä.

   Poista
  2. Vielä lisää tilastoja. Tsekkasin Ravelrystä että 361:stä projektista 47 on joutunut lopetetuksi Kamala määrä mutta on sentään 314 saatettu loppuun.

   Poista
  3. Hatunnoston arvoinen tuo loppuun saatettujen projektien määrä!

   Poista

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

HIHAT JA VARTALO YHTEEN

Yrityksen ja erehdyksen kautta Threipmuir etenee

ETENEE...