Painajaishuivi valmis :) HHV 3

 Siinä se on .HHV HUIVINI NUMERO KOLME. Sain tänään aamulla kaikki silmukat vihdoin pääteltyä, vaikka se tappavan tylsältä tuntuikin. Huivista tuli loppujen lopuksi ihan OK vaikka vaikeuksia toteutuksessa olikin. Painovirheongelma ei enää pääse haittaamaan kun oikeat kaaviot on tulostettuna kirjan välissä ja mieli tekisi ehkä vielä tehdä toinenkin, että saisi "kirouksen" purettua.
 Koko huivi ei varmasti paina paljoa yli 50g se on niin höyhenenkevyt ja ohut. Lankaa jäi vielä reippaasti jäljelle 100g vyyhdistä ja tuntuu uskomattomalta mitä kaikkea siitä saa aikaiseksi. Jos tekisi näitä vielä lisää,niin niitä voisi sitten vaikka antaa lahjoiksi ym. Tykkään mallista tosi paljon ja lehtikuviot ovat mielestäni ihanat.
Lanka jota käytin oli siis Grignasco Merinosilk ja sitä on peräti 1400m / 100g. Lanka on niin ohutta että käytin sitä kaksinkertaisena ja puikot olivat 4mm Addin pitsipyöröt.

Kommentit

  1. Aivan ihana huivista tuli! Kaunis!
    Kyselit sinipuulla värjäyksestäni. Käytin alunaa näissä sinipuu värjäilyissä. Lankaa värjäytyi puolella pussilla (50g) melkein kilo, ensimmäiset värjäykset oli todella tumman liloja ja siitä vaaleni tasaiseen tahtiin. Sen hihattimen lanka taisi olla viimeinen värjäyserä. Värjäys on helppo, varsinkin kun teen sitä rennolla kädellä, mutta varoituksen sana: Se on hyvin, hyvin koukuttavaa!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Yrityksen ja erehdyksen kautta Threipmuir etenee

Threipmuir ja muutenkin teemana Ysolda ja värikkäät neuleet

Värit innostavat näin valoisaan aikaan