Tyttöjen muotia

 Vaikutuspiirissämme on tällä hetkellä joko tulossa tai jo olemassa paljon tyttövauvoja. Neuloin pitkästä aikaa vauvaneuleen ja tulos on tässä. Malli on omasta päästä ja koko on noin 80cm . Lankana käytin Dropsin Baby Merinoa ja puikot oli 3mm pyöröt. Luonnolisesti tämä takki menee lahjaksi, koska oma vauvani on jo 22 - vuotias ja poika eli ei tällä hetkellä tällaista tarvitse. Virkattujen kukkien lanka on kaivettu jämälanka - pussista ja ne ovat itsevärjätyistä langoista sukkaneulomuksista yli jääneitä pikkukeriä.


 Tässä kuvassa on jo napitkin ommeltu eli homma on reeras, kuten meilläpäin sanotaan.

 HHV 7 Annis- huivi. Tämänkin huivin olen neulonut eräs pikkutyttö mielessäni . Väri on juuri tytöille sopiva ihana pinkki ja toivottavasti huivin saaja pitää siitä. Huivimalli oli tosi kiva neuloa ja tässä käytetty nyppymallikin oli ihan helppo tehdä. Ei tarvinnut kääntyillä montaa kertaa kuten tavallisen nypyn teossa vaan homma oli normaalisti kahden kerroksen jälkeen selvä. Lanka on Dropsin Alpaca- lankaa ja se oli uusi tuttavuus minulle. Lanka on mukavan pehmeää ja juokseekin tosi hyvin eli on riittoisa. Hyvä ostos kaikkiaan. Puikot oli 4mm pitsiAddit, kuten aina.


 Tässä on tulossa vielä pipo huivin kaveriksi ( Xenocryst hat )kaksinkertaisesta Alpacasta. Malli on muistaakseni Knitscene- lehdestä. Vissiin syksynumerosta 2010 (en ole ihan varma) . Olen nimittäin tehnyt tätä pipoa joa viime talvena sen verran monta kertaa että ohje oli jo mielessäni eikä tarvinnut lehteä enää kaivaa. Tarkistin asian Ravelrystä oli se syksy 2010- numero ja linkistä pääsee katsomaan mallia Ravelryn sivuilta.

Anniksesta vielä isompi kuva, kun se on pingotettuna.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Yrityksen ja erehdyksen kautta Threipmuir etenee

Threipmuir ja muutenkin teemana Ysolda ja värikkäät neuleet

Värit innostavat näin valoisaan aikaan