Puseroprojekti

 Enpä aloittanutkaan tähän väliin vielä uutta huivia,kun pitäisi saada tämä puserontekele valmiiksi ennen kuin kesä loppuu. Kuten näkyy paljon ei enää ole kesken,mutta.. Mä en sitten yhtään tykkää tästä langan levottomasta ulkonäöstä ! Neulominen ei ole yhtään huvittanut, kun työn ulkonäkö ei miellytä. Halusin keväällä kokeilla tätä Novitan Puro Batik-lankaa koska se tuntuu tosi ihanalta. Lanka on tosi pehmeää ja mukavan tuntuista. Yleensä kartan akryylilankoja koska niistä on huonoja kokemuksia (nyppyyntyminen , muovimaisuus ym ) mutta tämä sai pikku testaajan heräämään minussa. Lanka tuntuu edelleen ihan kivalta, ehkä vähän "rättimäiseltä", mutta arkipaidaksi ihan hyvältä. Mutta tuo levoton ulkonäkö on tosi sekava. Kotona ollessa tuota kehtaa pitää,mutta muuten ei varmaankaan tule käytettyä.
Lankana on siis Novitan Puro Batik ja puikot 4mm Knit Pro pyöröt. Mallineule on Interweave knitsin kesänumerosta ja muuten sävelsin mallin itselleni sopivaksi. Pitää vielä hakea kaiken huipuksi tätä ihanuutta yksi kerä lisää , että saan vielä pienet hihat aikaiseksi , HÖH .

Kommentit

  1. Kaunista jälkeä tuo minusta on.
    Kyllä sinä olet ollut siellä HHV-listalla liittymisestä asti (Amuk nimellä) ja siitä linkistä tulin nytkin tänne.

    VastaaPoista
  2. OK MINUN MOKA KUN EN HUOMANNUT . KATSOIN VARMAAN AIKAISEMMASTA LISTASTA, ANTEEKSI. KIITOKSET ROHKAISUSTA PUSERONTEKELEEN KANSSA NYT VAAN TÄYTYY VIELÄ OSTAA YKSI LANKAKERÄ,NIIN SAAN SEN JOSKUS VALMIIKSI :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Yrityksen ja erehdyksen kautta Threipmuir etenee

Värit innostavat näin valoisaan aikaan

Threipmuir ja muutenkin teemana Ysolda ja värikkäät neuleet