FLYAWAY HOODIE


Malli: Flyaway Hoodie / Joji Locatelli
Lanka: Cascade 220 Wool
Puikot: KnitPro Cubics 5,5mm / US 9


 Flyaway hoodie on edistynyt tämän verran . Kaarrokeosa on melkein valmis ja alaosaa voi kohta alkaa neuloa. Palmikot tässä mallissa ovat yksinkertaiset, mutta kauniit kun niitä on monta rinnakkain.Kuten kuvasta näkyy tässä on monennäköistä menossa samaan aikaan. Kaapeleita työssä on tällä hetkellä kiinni kolme kappaletta. Luomistavoista käytössä on ollut jo  provisional cast-on  ja backwards loops. Suomeksi en niiden oikeaa nimeä enää muista mutta katsokaa Youtube videot niin näette mistä on kysymys. Takin neulominen aloitettiin olkapäiltä tuolla provisional cast-on luomistavalla. Niistä olkapäistä saatiin sitten "eläviä" silmukoita suoraan käyttöön kun takakaarroke oli neulottu kainaloihin asti. Hihapyöriöt valmiiksi asti siis. Seuraavaksi napattiin nuo vasemman olkapään silmukat puikoille ja neulominen jatkui etukaarroketta alaspäin  kainaloihin saakka. Sama homma oikeassa etukappaleessa.  Nyt tulee vuoroon näitten kaikkien kaarrokkeiden silmukoiden poimiminen samalle puikolle ja siitä jatketaan takin alaosaa alaspäin. Homma on siis tuossa kainaloiden alapuolella asti.  Tämä malli on siis myös täysin saumaton ja tehdään samalla tavalla kuin jo aikaisemmin neulomani Rocio takkikin. Molemmat Jojin malleja ja nättejä kuin mitkä. Postailen edistymistä kun taas olen päässyt vähäsen eteenpäin ; )

Kommentit

 1. FlyAwayn ohjeen olen kans ostanut, mutta lankaa en ole vielä päättänyt... Nyt putkahtikin mieleen, että josko Pirtin Villasilkki sopisi? Hieman on metrejä enemmän kuin Riosissa tai Cascadessa, mutta eihän se ole este :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä katselin Titityyn sivuilla tuota ihanaa Villasilkkiä ja kuola melkein valui suupielestä. Ihanan näköinen lanka ,harmi että tuo ainainen finanssikriisi estää kaikkien toiveiden toteuttamisen :(Kai se on sitä aikuisena oloa, tylsää. Ihan varmasti lanka kävisi testailet vain tiheydet suurinpiirtein tai sitten laskeskelet omat. Ei se tässä mallissa ole edes niin hankalaa. Sieluni silmin näen että siitä tulisi ihana ! Oletko miettinyt ruskeaa vai luonnovalkoista ?

   Poista
 2. Kauniit palmikot ja mielenkiintoinen toteutus.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Yrityksen ja erehdyksen kautta Threipmuir etenee

Threipmuir ja muutenkin teemana Ysolda ja värikkäät neuleet

Värit innostavat näin valoisaan aikaan