SYKSYISET VOIMAT LIIKKEELLÄMALLI: MONA, COOKIE.A KIRJASTA KNIT.SOCK.LOVE
LANKA:DROPS FABEL, MENEKKI 100G
KOKO: L , PITUUS KOKO 37
PUIKOT: VARRESSA 2,75mm JA JALKATERÄSSÄ 2,50mm


Olen aina rakastanut syksyä ja nyt on jo sellainen fiilis että se on melkein hollilla, jee ! Mies on Lapin lomalla ja poika on täällä kanssani kun äitiä on alkanut noiden murtojen jälkeen hirvittää tuo pidempään öisin yksin oleminen. Aika normaalia luulisin kun puolen vuoden sisällä on ollut kaksi tapausta. Harmittaa itseänikin vietävästi olla riesa kun en ole koskaan aikaisemmin älynnyt täällä kotona mitään pelätä, mutta minkäs teet. Kummasti tuollainen vain näköjään voi vaikuttaa.
Kuten kuvista huomaatte olen valloittanut täällä kotona olohuoneen omaan käyttööni ja levitellyt käsityökamojani joka paikkaan. Kun kissa on poissa ja niin edelleen... Olohuoneen isosta telkusta katsellaan Animal Planetia, Travel Chanelia, Canalia , BBC:tä ja muita sateliitin kautta tulevia kanavia . Ohjeita , lankoja ja tavaroita lojuu ympäriinsä ja kivaa on .


 Monat tulivat siis valmiiksi. Coriolis Effect sockit aloitettu tuosta huomion vihreästä langasta. Varsista en uskalla tehdä kovin pitkiä kun en uskalla luottaa tuohon langan riittävyyteen. Lisää sitä ei ole saatavissa kun ei tuota pohjalankaa ole tällä hetkellä varastossa.Tänään kaivoin  tummansinisen Alpaca langan josta kesällä aloin neuloa omin päin jotakin sileää siinä kuitenkaan yhtään edistymättä ja purin tekeleen. Ostin Ravelrystä ohjeen jonka nimi on Sabbatical ja ajattelin neuloa sen tuosta Alpacasta.Sabbatical on vasta tässä vaiheessa, joten siitä ei ole vielä paljoa kerrottavaa. Takki tehdään ihan perinteisesti monesta kappaleesta ja ne neulotaan yhteen, mutta kyllä sekin taas välillä on ihan OK. Jatkoa seuraa kun on enemmän edistystä tapahtunut. Flyaway Hoodiekin kulkee tässä kaaoksessa koko ajan mukana ja tuota sileää osuutta neuloskelen aina kun en jaksa mihinkään monimutkaisempaan enää keskittyä. Eli se ei ole jäänyt mihinkään unholaan. Kyllä näistä kaikista vielä jotakin valmistakin (toivottavasti) tulee, ne vain kulkevat tässä rinnakkain ja neulon aina sitä mikä juuri sillä hetkellä tuntuu kivoimmalta.

Kommentit

 1. Kauniit nuo Monat! Aika huikea väri seuraavissa tulokkaissa :)
  Meilläkin tuppaa nuo neulomukset valtaamaan alaa pöydiltä, hyllyiltä, sohvalta... eikä pelkästään mun neulomukset vaan myös tyttären. :) Talon miesväellä on totisesti kestämistä, hih.

  VastaaPoista
 2. Onpas täällä niin herkullisia sukkia ja muutakin tulossa:) On teillä kurja riesa tuo juttu!

  VastaaPoista
 3. Mikä tuo lanka on mikä esiintyy noissa huomion vihreissä sukissa? :)) saako sitä jostain kaupasta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota tuo lanka on itseni värjäämää merinosukkalankaa. Väri on Jaquardin happoväriä ja sävyn nimi on Chartreuse. Väri on ostettu lankakauppa Kujeelta. Kannattaa kokeilla tuota värjäämistä se on kivaa. Esim Dropsin Fabelkin käy hyvin värjättäväksi sukkalangaksi.

   Poista

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Yrityksen ja erehdyksen kautta Threipmuir etenee

Threipmuir ja muutenkin teemana Ysolda ja värikkäät neuleet

Värit innostavat näin valoisaan aikaan