FLYAWAYN TYÖKUVIA


 Takaa takki näyttää tältä. Neulon tästä tahallaan ison ja pitkän, sillä tarvitsen syksyä ja talvea varten lämpöisen kietoutumistakin. Tämän alla pysyy peppukin lämpöisenä, eikä ahista ja purista mistään.


 Taskut neulottiin erikseen ja liitettiin takkiin mukaan alareunoistaan kolmen puikon yhdistämistekniikalla. Sivut pitää vielä ommella kiinni, toivottavasti tulen onnistumaan siinä edes kohtuullisen siististi.


 Luulen että laitoin taskut vähän liian alas. Saa nähdä häiritseekö tämä niin paljon että puran vielä alaosan ja korjaan tuon ...


 Hihat neulotaan suoraan paikalleen ja pyöriöt neulotaan muotoilemalla lyhennetyin kerroksin. Kätevä tapa.


 Neuloin toisen hihan valmiiksi sen pituisena mihin tämän hetkinen lankani riittää. Kumma kyllä tuo pituus riittää minulle ranteeseen saakka. Olen ihme töppökäsi , mutta neuloessa on ihanaa kun hihojen toteutuksessa ei koskaan mene kauan kun ne ovat niin lyhyet. Toinen on vielä neulomatta ja se on jo varmaa että tämänhetkinen lankani ei tule riittämään huppuun. Nyt pähkäilen sinnittelenkö tällä langalla ja teen kaula-aukkoon vain normaalin listan vai ostanko 1 vyyhdin lankaa lisää huppua varten. Katsotaan <3

Kommentit

  1. Voi, se on hieno!
    Minulla on vuoden ainakin odottanut Drops Nepal langat villapaitaan. Olen sen aloittanut ja tehnyt n. 15 cm (!). Nyt on jo mieli muuttunut mallin suhteen ja pitäis purkaa, mutta laiskuus on. Ei yhtään tee mieli tarttua siihen?

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Yrityksen ja erehdyksen kautta Threipmuir etenee

Threipmuir ja muutenkin teemana Ysolda ja värikkäät neuleet

Värit innostavat näin valoisaan aikaan