SITTEN VIIME POSTAUKSEN....


Windschief pipo valmistui.
Malli : Windschief / Stephen West
Puikot: 4,0mm ja 4,5mm KnitPro Cubics pyöröt.
Lanka : Drops Alpaca kaksinkertaisena, menekki n 75g. Väri on musta vaikka kuvissa näyttääkin tummansiniseltä.


Yhdet isot miesten lapaset valmistui myös. Tuntuvat niin isoilta että mietin pitäisikö varovasti konehuovuttaa vähäsen ? Malli ihan peruslapanen ylhäältä aloittaen. Lankana Cascade 220 Wool ja puikot 4,5mm KnitPor Cubics pyöröt.


Ja sitten eilisen urakkaan. Pitkävartiset sukat. Malli Novitan Joululehdestä, pienin muutoksin. En neulonut alkuperäisen mallin resorin päälle käännettävää pitsineulereunusta omiin sukkiini ollenkaan, koska lankani on paksumpaa kuin mallissa käytetty Nalle. Nallea ei kotona ollut ,joten neulon sukat Seiskaveikasta 3,0mm puikoilla. Tulee ainakin kestävät sukat kun pinta on tiivistä.


Kuva eteen tulevasta pitsineuleesta. Sukkien neulominen vei taas niin mennessään että en millään meinannut malttaa laskea työtä käsistäni. Kaikki ylimääräinen häiriö, kuten tiskikoneen kanssa touhuaminen tai muut päivittäiset pakolliset hommat harmittivat todella. Flow päällä ja tuollaiset ärsyttävät häiritsevät sitä !


Tässä kuva eilisen neulesession aikaansaannoksesta. Sukat varmasti valmistuvat jo tänään. Nyt kyllä alkaa taas käsissä tuntumaan tämä neulevimman haittapuoli. Vasemman käden olkapää, kyynärpää ja ranne vihoittelevat rasituksesta ikävästi. Toivotaan että menee pian ohi ja onhan minulla koti täynnä noita lääkärin määräämiä pilleripurkkeja mistä sitä apua tarvittaessa löytyy. Luomisen iloa kaikille ja jatketaan hommia :) Pakko kyllä vähäsen ehkä siivota kotiakin kun tuo juhlapäivä on jo torstaina.....plääääh.

Kommentit

 1. No onpa sulla tosiaan melkoinen neulevimma päällä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tosin tylsään siivoamiseen meni tuo tiistai. No nyt on sekin taas tehty tältä viikolta ja voi olla itseensä tyytyväinen :)

   Poista
 2. Kiva pipo ja sukkien alku näyttää tosi kauniilta. Ostin sen Novitan Joululehden eilen ja toi oli ainut malli, joka kolahti. Pyöröillä neulominen ei kyllä kolahtaisi yhtään... Kyllä sitä vielä siivois mut tiskikoneen tyhjentäminen on kyllä käsittämättömän tuskallista puuhaa... Hyvää juhlapäivää!

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia postailen kohta kuvia valmiista sukista. Niitä oli kiva neuloakin. Inhoan kanssa tuota tiskikoneen tyhjennystä. Olen nakittanut sen homman pojalle aina kun hän on kotona. Näin olen minimoinut sen homman omalta kohdaltani. Poika taas ei suostu täyttämään konetta, joten se on mun homma .

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Yrityksen ja erehdyksen kautta Threipmuir etenee

Threipmuir ja muutenkin teemana Ysolda ja värikkäät neuleet

Värit innostavat näin valoisaan aikaan