VIIMEISET LAHJANEULOMUKSET


Naisen pitsisukat. Inspiraation sain Sannan neulomista ihanista lahjasukista ja ohje on haettu AnniKaisen blogista. Todella kaunis ja helppo pitsikuvio. Tykkään valtavasti. Pitää tällä mallilla neuloa vielä itsellenikin sukat.


Lankana ihanaa, hyvää vanhaa Nallea. Kerän loppu jostakin 90-luvulta. Ajalta jolloin Nallea myytiin 250g isoissa kerissä. Tämä lanka on joskus ollut aivan ihanan laadukasta. Nyyh, harmittaa ettei Novita enää satsaa tuohon lankojen laatuun kuin ennen. Puikkoina käytin 2,25mm pyöröjä. Noin pieni puikkokoko oli puhdas vahinko. Luulin neulovani 2,5mm kunnes huomasin jo pari varren kuviokertaa neulottuani että 2,25mm olikin osunut puikkopussukasta käteeni. No väliäkö hällä, tulipahan tiiviimmät ja kestävämmät sukat. Langan kulutus on varmasti suurinpiirtein noin 75g. Koko loppu Nallen neuloin näihin sukkiin. Sukkien koko on 38.

  Miesten lapaset . Kaksinkertaisesta "Käpylangasta" 5mm puikoilla. Lanka on siis itse värjäämääni Seiskaveikkaa. Langan menekki 150g.


 Miehille vielä Gentlemen´s fancy socksit, kirjasta Knitting vintage socks / Nancy Bush. Koko 42. Puikot 3,5mm ja lanka tuo Käpylanka. Yksinkertaisena, menekki 150g.


Itse asiassa sukista vasta toinen kokonaan valmis. Toinen varvaskavennuksia vailla valmiina. Otin nyt kuitenkin kuvat yhdestä valmiista. Samanlainenhan tuo toinenkin on,joten ei siinä ole mitään eroa. Haluan saada nämä lahjapostaukset jo pois alta kun muut jouluvalmistelut pitäisi jo kohta päästä aloittelemaan. Olen nyt kuukauden sisällä neulonut lahjoiksi  7 paria sukkia, 8 paria lapasia ja yhden pipon. Nyt on aika aloittaa muut jouluhommelit ja käsityörintamalla saa taas aloittaa itsekkään neulomisen ja väsätä ihan mitä huvittaa ilman aikataulua, ihanaa.Kommentit

 1. Kivat "AnniKaisen sukat"! Malli on tosiaan mukava neulottava - minä olen neulonut jo seitsemän paria, joista yhdet jää ihan itselle...
  Myös miehinen setti näyttää kivalta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään kanssa tuosta pitsimallista tosi paljon. Helppo neuloa ja jotenkin vähän erilainen ja kaunis. AnniKaisen blogissa selailin ja hän oli neulonut samalla pitsimallilla sormikkaat ja kynsikkäät ja nekin olivat aivan ihanat. Kiitoksia miehisten kehumisesta :)

   Poista
 2. Onpa taas tosi kivat sukat! Tuskin uskallan käydä lukemassa sun blogia, kun teet aina niin kivoja juttuja, jotka niin kovasti haluaisin itsekin keretä toteuttaa :-)

  VastaaPoista
 3. No voi. Käy rohkeasti vain. Kaikilla meillä on varmasti kilometrien mittainen to do -lista. Sieltä on sitten hyvä aina napata joku homma tehtäväksi kun sen aika on :) Itselläni ihan sama ongelma käsityöblogien ja Ravelryn kanssa. Lista kasvaa ja kasvaa aina vaan, mutta ei se mitään, kasvakoon .

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Yrityksen ja erehdyksen kautta Threipmuir etenee

Threipmuir ja muutenkin teemana Ysolda ja värikkäät neuleet

Värit innostavat näin valoisaan aikaan