VALMIITA JA WINDSCHIEF - PIPO


 Malli: oma ( Contiguous harjoitus ), eipä tämä muuten mikään luomisen ihme ole.
Koko : L / n. 52 miesten kokotaulukon mukaan.
Lanka: Drops Alpaca , menekki 400g
Puikot 2,5  , 3,0  ja 3,5


 Tässä Contiguous tekniikalla pähkäilemäni perusneule pojalle lahjaksi. Alpaca lanka tekee siitä sentään vähän yleellisen tuntuisen. Poika pitää perusjutuista, joten palmikot ja muut "koristukset" on kielletty, joten tässä hänelle ihan perusneule. Toivittavasti tulee käyttöön.


 Punaiset Muikkuset valmiit, peukut ja kaikki. Nyt pidän ainakin pienen tauon Muikkusista. Kiva malli tehdä ja kiva katsoa, mutta nyt jo neljännen parin jälkeen kaipaan vaihtelua. Kahdeksan tumppua samalla mallilla vähän jo puuduttaa...


Eilen ostin Stephen Westin pipomallin Windschief. Jäi tuosta pojan paidasta  pari Alpaca kerää jäljelle ja ajattelin neuloa pojalle vielä uuden tyylikkään pipon paidan kaveriksi. Tulee enemmän paketteja pukinkonttiin. Pipon neulon kaksinkertaisella langalla ja siitä vasta pehmeä ja lämmin tulee. Puikot ovat 4mm resorissa ja 4,5mm loppu pipossa.

Kommentit

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Kiva peruspusero! On se kumma, kun miesväelle pitää neuleetkin olla perusjuttuja, neulojan kannaltahan olisi kiva muutakin tikuttaa...

  VastaaPoista
 3. Niinpä. Olen tolkuttanut meidän miehille että naiset ja tytöt tykkäävät miesten päällä katsella vaikkapa ihania kalastajaneuleita ja muhkeita palmikoita, mutta ei. Tyhjille seinille olen puhunut ja näillä perusjutuilla mennään.

  VastaaPoista
 4. Kauniita neuleita. Perusjuttuja se tämänkin torpan isäntä toivoo. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ;)Tuo taitaa vissiin olla vähän niin kuin monen suomalaisen miehen perustrendi.

   Poista
 5. Nuo miehet vaan on välillä vähän tylsiä, mutta onhan perusneuleetkin ihan kivoja...
  Ja hei, tuo Windschief on tosi kiva eikä mikään tylsä peruspipo! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan ne yllä ihan kivoja ja onhan ne hyviä TV:n katselu neulottaviakin muttaa kun oikeasti haluaisi joskus neuloa vaikka ihania kalastajaneuleita...Piposta tykkään tosiaan itsekin tosi paljon. Ohjeeseen kuului vielä kaulurikin,mutta mulla loppui lanka ja uutta en ihan hetti ole tilaamassa kun yritän vähäsen päästä vanhasta varastosta eroon.

   Poista

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Yrityksen ja erehdyksen kautta Threipmuir etenee

LOPAPEYSA(HKO) - YSOLDAN STROKKUR VILLATAKKINA