Iðunn , leikkausoperaatio


 Tänään aamulla otin itseäni niskasta kiinni ja päätin leikata punaisen villatakkini edestä auki ja päättelin kaikki langanpätkät.


 Lähtökohta näkyy tässä. Edessä keskellä on nurjalla silmukalla esiin tuleva keskiviiva jonka kummallekin puolelle pitää ommella siksakit varmistamaan se ettei työ purkaannu kun takki leikataan keskeltä auki.


 Tässä homma ompelun jälkeen. Vedin homman ehkä hitusen överiksi ja ompelin kolme kertaa siksakit kummallekin puolelle, hirvitti muuten ihan hirveästi aloittaa leikkaaminen...


 Ja ei kun rohkeasti vain sakset töihin. Mietin koko ajan mielessäni että jos pahin tapahtuu niin osaanhan minä neuloa uudenkin...


 Ei se purkaannu, jee.


Edestä auki, rohkeus kannatti. Itseasiassa homma ei ole ollenkaan paha jos vain omistaa hyvän ompelukoneen joka ei nikottele paksua neuletta ommellessa. Minun vanha rakas Berniinani ompelee mitä vain ja homma sujui kuin tanssi.


 Langanpätkiä vielä leikkailen ja siistin niin reuna on ihan OK.


Nyt vai odottelen yhä edelleen sitä pakettiani Poppelista. Saisi jo tulla kun homma olisi kiva saada valmiiksi ja jatkaa tuota valkoista Rocky Coastiakin. Reunuksiin pitää vielä joko virkata tai neuloa listat. Mahtaakohan tuo ennakkolaskulla tilaaminen viivyttää pahasti toimitusta kun mielestäni ennen on paketit tulleet nopeammin , vai onkohan se vain kiireitä nyt kun ihmiset tilaavat ale-tavaroita postimyynnistä. Odottavan aika vaan tuntuu niiiiiiin pitkältä.

Kommentit

 1. Neuleiden leikkausoperaatiot epäilyttää ihan jokaikinen kerta, vaikka niitä olisi suorittanut jo useamman. Ja sit saa kuitenkin taas huokaista lopulta helpotuksesta ja todeta, että kyllä ne siksak-huolittelut oikeasti pitää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta . Itselläni oli viimeisestä leikkauoperaatiosta vaan jo niin paljon aikaa että hirvitti muistanko miten moinen tehdään. Hyvinhän se kuitenkin meni,onneksi.

   Poista
 2. Tuo operaatio näyttää niin pelottavalta :O)
  Hienosti tehty.

  VastaaPoista
 3. Voi, miten ihania juttuja olet tehnyt sillä aikaa kun minä olen ollut blogipimennossa Kiinassa! Salmiakkimetsä on aivan upea, samoin tuo erikoisen niminen punainen villatakki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kiva kuulla turvallisesta paluustasi kaukomailta :) Kiitoksia kovasti kehuista. Toivottavasti matkasi oli ihana ja antoisa. Tulen kurkkimaan blogiisi matkajuttuja.

   Poista

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Yrityksen ja erehdyksen kautta Threipmuir etenee

Threipmuir ja muutenkin teemana Ysolda ja värikkäät neuleet

Värit innostavat näin valoisaan aikaan