SALMIAKKIMETSÄLahjateemalla siis jatketaan. Yksi lahjottavista tulee saamaan Tiina Huhtaniemen suunnitteleman puseron nimeltään Salmiakkimetsä. Olen modifioinut kokoa ylöspäin, eli siis tehnyt vähän laskelmia silmukoiden suhteen. Alkuperäismallissa koot loppuvat jo rinnanympärykseltään 85cm kohdalle ja sehän ei riitä kuin pienille lapsille joten suurensin kokoa tarpeeni mukaan. Tarkkaa kokoa en vielä viitsi tässä vaiheessa paljastaa etten paljasta lahan saajaa samalla.


Mielestäni puserossa on kauniita yksityiskohtia. Salmiakkikuvioitakin modifion vähäsen. Tein nyppyjä mallissa olevan keskikuvion sijaan. Se taas johtuu perheemme sisäpiirijutuista. Kun jaksaa neuloa toisille nyppyjä lahjoihin se merkitsee välittämistä. Tämä on meidän juttuja ja liittyy kai lähinnä tuohon valmiuteen nähdä toisten iloksi vähän ylimääräistä vaivaa. Lahjan saaja tietää kuitenkin nyppyjen merkityksen ja se on tärkeintä. Kovasti rakas on <3 Lanka on Cascaden 220 Woolia ja puikot KnitPro Cubicsit 5mm.


Rocky Coast Cardigan odottaa lankatilausta tässä vaiheessa...ja Iðunn on puoltatoista hihaa ja reunojen viimeistelyä vailla.

Kommentit

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Kauniita neuleita taas sinulla valmistumassa!

  ps. Äsken tämä kommentti näkyi kahdesti, mutta kun poistin toisen ei näkynyt enää toistakaan.

  VastaaPoista
 3. Innolla odotan tuota valmistuvaa Islantilaista :O)
  PS. Osaatko neuvoa? een villapaitaa, ja siihen tulee kaarroke. Siten hihoissa on sellainen ohje, että pitää lisätä silmukoita "keskelle taakse". Niin tarkoittaako se sitä, että (teen puikoila) neulon 1. ja 2. puikon normaalisti ja sitten lisäykset ja sit taas normisti 3 ja 4 puikko ja se keskitaka on sitten tuolla 2 ja 3. puikon välissä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi, luulisin että tuo keskelle taakse tarkoittaa ihan hihan keskisauman kohtaa.Tai toinen vaihtoehto mikä tulee mieleeni on että tuo keskitaka olisi kaarrokkeen takapuolen keskiosa??? En ihan ymmärtänyt kysymystä täysin ( joululoma-aivot) . Oletko hihoissa vasta alussa ja käsketäänkö noita lisäyksiä tehdä ranteista alkaen vai hihojen yläosassa ? Laita kuva emaililla tai jotakin jos tarvitset vielä pähkäilykaveria. Pähkäilen mielelläni kanssasi. Nyt pistit niin pahan että tästä en vielä enempää irti saanut, sorry.

   Poista

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Yrityksen ja erehdyksen kautta Threipmuir etenee

Threipmuir ja muutenkin teemana Ysolda ja värikkäät neuleet

Värit innostavat näin valoisaan aikaan