MEIDA´S SOCK JA KAIKEN MAAILMAN ALOITUKSIA + 48 SAKARAA


Malli : Meida´s sock by Nancy Bush.
Lanka : Three Irish Girls McClellan Fingering, menekki n. 65g.
Puikot : KnitPro Karbonz 2,5mm pyöröt.
Koko : 37


Uusi lankatuttavuus minulle ja pehmoiselta tuntuu. Kestävyydestä en osaa sanoa vielä mitään kun sukat eivät ole ehtineet vielä ola käytössä. Neulontatuntuma oli oikein mukava ja kauniilta tämä lanka näyttääkin. Luksulankaahan tämä on ja nämä sukat ovat siis hemmottelusukat ei varsinaiset arkisukat. Hemmotteluun sopivaa pehmoista merinoa ja pientä hemmottelua meistä kaikki tarvitsevat aina silloin tällöin. Luksusfiilis jaloille .


Leaves of Grass on edennyt 24.llä sakaralla. Sakaroita on nyt siis neulottu reunapitsiin 48 ja 24 pitäisi vielä saada aikaiseksi ennen kuin peitto on valmis.


Ja sitten aloituksiin. Sukkapuolella olen alottanut mallin V Junkie Alice Yu:n kirjasta Soctopus 17 pairs of socks worth showing off.  Lanka on Three Irish Girlsin Adorn Sock , väri Irish Sea.


Huivialoitus on malli Aime jonka löysin Quine&co:n sivuilta. Huivin suunnittelija on Ann Budd. Lankana käytän Schachemayerin Fine Woolia , entiseltä nimeltään Rheuma Thermall Wolle. Puikot ovat 3,5mm  KnitPro Karbonzit.


Villatakkialoitus on tällä kertaa pojalleni tuleva Cookie.a:n suunnittelema Chicane. Lanka Dropsin Paris ja puikot KnitPron pyöröt kokoa 4,5mm. Saa nähdä miten nämä kaikki valmistuvat kun on tullut hamstrattua näitä hommia, mutta onpahan ainakin vaihteluun varaa kun yksi homma alkaa tympiä.

Kommentit

 1. Ai kun ihanat töppöset ja muutakin mukavaa olet aloitellut:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia vaan. Kun saisi vielä ainakin tuon peiton lähiaikoina lopeteltuakin. Hyytävän tylsää tuo reunapitsin neulominen ja sen takia tulee vain aloiteltua kaikkia muita juttuja...

   Poista
 2. Tuo Meida's sock on kyllä kaunis malli. Olen ihan rakastunut. Kaunis tämä sinunkin versiosi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet oikeassa tuon mallin suhteen. Minunkin mielestäni se on todella nätti. Kiitokset kehuista : )

   Poista
 3. Hienoja töitä tulossa! Itsekin teen nykyään montaa neuletta kerrallaan, voi fiiliksen mukaan aina vaihtaa. Ennevanhaan tein tunnollisesti yhden työn loppuun, ennen kuin aloitin seuraavan.

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia Zelda ja Ingi. Olen kanssa alkanut tehdä montaa hommaa kerralla, mutta vaikeinta minusta on hillitä itseään ettei niitä aloituksia tulisi liikaa. Aloittaminen on aina mukavaa mutta jos keskeneräisiä töitä alkaa pyöriä toistakymmentä nurkissa se alkaa jo ahdistaa ja tulee stressi. Se ei sentään ole käsitöiden tarkoitus vai mitä ? yritän pysyä kurissa ja rajoittaa aloitukseni korkeintaan neljään tai viiteen hommaan kerrallaan. Niitä on kiva vaihdella ja stressi ei vielä iske keskeneräisistä töistä.

  VastaaPoista
 5. Sukista tuli kauniit! Lupaavalta näyttää myös seuraavien sukkien alku :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna. Kerrankin löysin sukkamallin joka toimii pätkävärjätyn langan kanssa. Toivottavasti näyttävät vamiinakin kivoilta.

   Poista

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Yrityksen ja erehdyksen kautta Threipmuir etenee

Threipmuir ja muutenkin teemana Ysolda ja värikkäät neuleet

Värit innostavat näin valoisaan aikaan