RUE SHAWL JA PETÄJÄ - SUKAT VALMIINA JA LEAVES OF GRASS KAIVETTU ESIIN VAIHTEEKSI


Malli: Rue Shawl by Bristol Ivy . Quince&Co .
Lanka: Nauravan Lampaan Huivilanka 900m/100g . Menekki n. 70g. Väri Lemmikki.
Puikot: KnitPro Karbonz 3.00mm
Huivin koko : 150x55cm


Olipa se yllättävän aikaa vievä projekti. Huivin malli oli melko helppo, mutta tällainen seitinohut lanka vaatii neuloessaan hitusen enemmän keskittymistä kuin paksummat. Jossakin vaiheessa meinasin heittää koko homman kesken kun mielestäni sain aikaiseksi vain ihmeellistä rumaa myttyä, mutta tiesin jo entuudestaan että sitkeästi kannattaa jatkaa sillä pingotus tekee näille ohuille pitsijutuille ihmeitä.


Kuvaa pingotusvaiheesta .


Lähikuvasta saa paremmin käsitystä siitä että kuinka ohut tuo lanka oikeasti on.


Huivista tuli loppujen lopuksi ihan kiva ja varmasti annan sen jollekin läheiselle kenellä on tarvetta tänä kesänä hienosteluhuiville. Itselläni ei tänä vuonna taida kauheasti kesäjuhlia olla tulossa, joten omaan käyttöön tämä ei luultavasti jää.


Kuvaa huivin reunakuviosta.


Ja koko huivi : )


Malli: Petäjä - sukat by Eeva Saviranta
Lanka: Drops Fabel. Menekki 2 kerää
Koko: 45
Puikot: KnitPro Karbonz 2,00mm

Pojalle neuloin nopsaan Petäjä- sukat Dropsin Fabelista.Poika tarvitsee kanssa tasaisin välein uusia jalan lämmittimiä kun on tottunut aina sisällä kulkemaan  villasukissa. Petäjä oli ihan kiva TV- neule ja valmistui pojan isosta jalan koosta huolimatta nopsasti.Sitten kaivoin naftaliinista siellä kauan unohduksissa olleen Leaves of Grass- peittoni. Projekti on ollut kohta vuoden pussukassa odottamassa uutta inspiraatiota neulojaltaan ja nyt ajattelin sitä taas hitusen ainakin saada eteenpäin ja jos hyvin käy niin ehkäpä ihan valmiiksi saakka.Peitto on muutamaa kerrosta ja pitsireunusta vaille valmis, mutta nuo kerrokset ovat kyllä melkomoisia silmukkamääriltään. Peittoa on ihan kiva neuloa ja malli on kaunis ja en tiedä miksi se oli raukka hylätty yksinään pussiin melkein vuodeksi. Varmaan hirvittää jo tuo reunapitsin neulominen kun se vaihe tuntuu aina niin tuskaisen hitaalta. Tuntuu ettei se homma valmistu ikinä ja reunaa riittää ja riittää aina vaan. Tietysti sekin on vaikuttanut asiaan että kotona on jo villapeittoja sen verran että varsinaista tarvetta tälle ei ehkä ole eli kiirellisemmät vaateneulomukset ovat menneet tämän työn edelle. Lanka on miehen Virosta tuomaa villaa ja se on kevyttä ja lämmintä. Puikot on 4mm KnitProt .

Kommentit

  1. Aivan ihana tuosta huivista tuli, tuo peittokin näyttää mukavalle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Armi <3 Koetan saada peittoni vihdoin valmiiksi. Toivottavasti jo lähiaikoina :)

      Poista

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Yrityksen ja erehdyksen kautta Threipmuir etenee

LOPAPEYSA(HKO) - YSOLDAN STROKKUR VILLATAKKINA