ROCIO HIHOJA VAILLA JA WINDOW TO MY SOUL ETENEE


Rocio neulottu niin pitkälle kun tällä lankamäärällä pääsin( 200g). Lankaa on pieni nöttönen , ehkä noin 20g jäljellä eli hihoja ei siitä saa oikein edes alulle. Tämä on nyt pakko jättää odottamaan että saan jostakin lisää lankaa. Odottelen hetken josko Titityylle ta Holstille sitä tulisi,jos ei niin tilaan kauempaa Euroopasta, joko Saksasta tai Ranskasta.


Rocion selkäpitsimalli on todella nätti.


Nappilistakin on jo neulottu, joten kun saan lankaa niin selviän hihojen neulomisella että saan takkini valmiiksi.


Window to my soul etenee pikkuhiljaa. Olemme pojan kanssa parina päivänä tehneet vähäsen juhannussiivousta ja neulominen ei ole ollut kovinkaan kiivasta. Aion viettää juhannuksen ihan kotona joten on kiva vähäsen imuroida villakoiria pois nurkista ja järjestellä tavaroita paikalleen. Ei meillä mitään ikkunoita pesty eikä komeroita siivottu, mutta tuollainen vähäsen tunnollisempi viikkosiivous oli paikallaan.



Takki neulotaan ylhäältä aloittaen. Hihat sileää ja etu- ja takakappaleet pitsineuletta vyötärölle asti.


On se niin kauniin näköistä tämäkin pitsineule. Lanka näyttää ja tuntuu kanssa ihanalta. Pehmoista merinovillaa, mmmm.


Yritän tänään vielä hitusen saada tätä villatakkia neulottua kun katselemme pojan ja miehen kanssa Perhe on pahin sarjaa kiintolevyltä illalla myöhemmin. Loistava sarja. Ainakin meidän kaikkien yksi suosikki.

Kommentit

  1. Toivottavasti löydät pian lankaa Rocioon, siitä tulee kaunis.
    Voihan Perhe on pahin! Sitä olisikin varmaan hauska pitkästä aikaa katsella. :D
    Minäkin vietän kaikista perinteistä poiketen kotijuhannusta perheineni, mutta eipä tuo haittaa. Kaupungissa on varmaan mukavan hiljaista ja rauhallista... Mukavaa juhannusta sinulle, blogikamu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Littoisissa joka on ihan Turun kupeessa on kanssa juhannuksena niin ihanan rauhallista että. Nautin siitä että kaikki normaalihäly on poissa ja saa tehdä ihan mitä huvittaa ilman että on mitään pakollisia hommia jonossa. Oikein mukavaa juhannusta sinulle kanssa blogikamu : )

      Poista
  2. On se niin kaunis tuo vaaleanpunainen neule. Minä kanssa tykkään noista lehtikuvioista. Olen useamman neuleen joillain lehtikuvioilla neulonut.
    Olen tällähetkellä vielä täällä Itä-Suomessa lomalla, mutta jo huomenissa matkustan kotiin juhannuksen viettoon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Pirena. Itä-Suomi on todella ihanaa seutua lomailla. Meidänkin perhe tykkää varsinkin Punkaharjun ja Savonlinnan seudusta kovasti. Joensuussakin on tullut käytyä ja varmaankin Karjalaiset sukujuuret vaikuttivat siihen että siellä oli jotenkin niin kotoisa olo . Ihania paikkoja toivottavasti sinullakin on siellä kivaa : ) Hauskaa juhannusta kotioloissa sinullekin.

      Poista
  3. Oikein kaunista tulee tuosta vaaleanpunaisesta, toivottavasti saat kotimaasta langat ettei tarvitse ulkomailta tilata.
    Sukan varret tehty molemmista eri langoista, kunhan tänään sitten kuvailen päiväsaikaan, kun yli puolen yön kello tässä käy.... huomasin päivän vaihtuneen.
    Sinisävyisestäkin tulee kaunista, odotellaan sitäkin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan tosiaan : ) Sukkakuvia odotellessa... Kiitoksia taas Armi kehuista <3

      Poista
  4. Siulla on taito löytää aina niin upeita malleja neuleisiisi! Pitääpä minunkin lisätä nuo jonooni.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

HIHAT JA VARTALO YHTEEN

LÄMMIN SHAALI TALVEKSI - COPSE / BT FALL 2015

YKSI SUKKA , PEITON KOLMANNES JA VARTTIA VAILLE VALMIS VILLURI