TILANNETIETOJA

Ensin Ecuador :


Ecuadoriin olen neulomassa hihoja ja arvon vieläkin että lyhyet vai pitkät hihat ? Ratkaisu pitäisi löytyä melko nopsaan sillä olen jo neulonut melkein sen verran ensimmäistä hihaa että jos lyhyisiin päädyn niin sileän neulominen pitäisi jo lopettaa ja aloitttaa reunus. Vaikeaa on taas tuo päätöksen teko. Olen tällainen toisaalta... ja taas sitten toisaalta... pohdiskelija.

Ja sitten Rocio:


Rocion neulomisessa olen saanut takakappaleen ja etukappaleiden yläosat neulottua. Nyt on kaikki silmukat kerätty samalle pyörölle ja alaosan neulominen jatkuu.


 Viimeisenä Clandestine-sukat:


Ne eivät ole merkittävästi edenneet, mutta jonkun verran sentään. Seuraavaksi taidan neuloa kakkossukan varren eli teen sukat yhtäaikaa, niin ne aina tuntuvat valmistuvan nopeammin eikä tule tuota kakkossukan ahdistusta. Viikonloppu meni neulomisen osalta aika pieleen kun oli tätä tietokoneen kanssa tappelua sen verran paljon. Vietin tosissani aikaa koneella kun yritin pelastaa tuota alkuperäistä blogia, mutta kohtasin vahvempani ja annoin siis viimein periksi. Nyt en halua kuulla edes sanaa Google+ , on se sen verran harmia aiheuttanut perhanan systeemi ###

Kommentit

 1. Tee Ecuadoriin kompromissi eli puolihihat:) Vaaleanpunaisesta neulomasi työ näyttää ihanalta. Sukat mielenkiintoiset aloitukseltaan:)
  Mietiskelen tässä että mistä langasta yrittäisin niitä yksiä sukkia, saattaa tulla Nalle kyseeseen (vanhaa sellaista).

  VastaaPoista
 2. Kiitos ehdotuksesta. Johonkin sellaiseen taidankin päätyä. Hihat on vähäsen pidemmät kuin ihan lyhyet. Tykkään itsekin tuosta Rocion selkäpitsimallista paljon. Se on nätti. Nalle on aina hyvä sukkalanka ja jos sinulla on vielä vanhaa niin se on ihan parasta. Nykyistä Nallea harrastan itse vain valkoista ja värjään sitä itse. Sillä lailla siitä häviää se muovisuuden tuntu pois. Nalle on vahvuudeltaan ihan loistava sukkalanka.

  VastaaPoista
 3. Kauniita töitä taas tulossa! Itse olen huomannut, että pitkille tai ainakin puolipitkille on enemmän käyttöä kuin lyhythihasille, näin neuleesta tulee helpommin ympärivuotinen.

  VastaaPoista
 4. Jee, vihdoinkin pääsen kommentoimaan! :D
  Minäkin voisin sanoa että pahuksen googleplus!
  Sinulla on taas monta ihanaa keskeneräistä neuletta. Erityisesti tuo Ecuador näyttää houkuttelevalta.

  VastaaPoista
 5. Kiitoksia Ingi ja Sanna. Ihanaa kun taas tuttuja nimiä alkaa näkymään kommenttipuolella : ) Ecuador on varmaankin tämän viikon aikana saatu valmiiksi. Neulon juttuja vähän vuorotellen mutta eiköhän tuo toinenkin hiha vielä valmistu.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Yrityksen ja erehdyksen kautta Threipmuir etenee

Threipmuir ja muutenkin teemana Ysolda ja värikkäät neuleet

Värit innostavat näin valoisaan aikaan