HABITAT BEANIE
 Eilen illalla pipovimman iskiessä kaivoin esille Dropsin Nepal -lankaa ja Jared Floodin pipo-ohjeen tietsikalta. Isoilla puikoilla ja paksuhkolla langalla neulottu pipo valmistui nopsaan vaikka malli vähän työläämpi onkin.


Tässä on muhkeutta ja palmikkoa . Homma oli mielenkiintoista alusta loppuun ja vaikka olen joskus vuosia aiemmin neulonutkin tämän mallin niin intohimo kerros kerrokselta vain kasvoi kun pipo alkoi hahmottua . Kaunis palmikkokuvio.


 En ole edes kastellut pipoa, koska minulla ei ole yhtään pöytää tällä hetkellä kotona mihin levittää työt kuivumaan. Kaikki kamat on varastoitu pihalatoomme tuon vesivahinkoremontin takia. Olkaa siis armollisia ja antakaa anteeksi esim. kammottavat ryppyiset lakanat pipon kuvausalustana. Muistakaa että elämme tällä hetkellä "leiriolosuhteissa". Toisaalta en minä kyllä lakanoita silitä muulloinkaan ja mankelia ei ole,joten taitavat ne lakanat samalta näyttää aina.


Malli: Habitat Beanie, Jared Flood/Brooklyn Tweed
Koko: L
Lanka: Drops Nepal, menekki rapiat 100g , eli hitusen yli 2 kerää. Kaksi kerää riittää varmasti jos tekee ihan ohjeen mukaan. Minä loin aloitusresoriin 9s enemmän ja neuloin sen hitusen pidemmäksi kuin oheessa.
Puikot : 4,5mm ja 5mm KnitPro Karbonz pyöröt.

RAVELRYSSÄ

Kommentit

 1. Ihanaa palmikkkoa, sinulta se onnistuu niin näppärästi, toinen joka ei silitä eikä mankeloi lakanoita :)

  VastaaPoista
 2. Ihanan muhkeita palmikoita!
  Mä kyl mankeloin ku meillä on talossa yhteinen mankeli. Mut en just ikinä silitä mitään. Silityskammoiselle neule on paras vaate;)

  VastaaPoista
 3. Hieno pipo! Nuo plamikot on niin ihania.

  VastaaPoista
 4. ArmiL Kiitos. Kiva kuulla että on muitakin joiden mielestä lakanoiden silitys on maailman turhinta puuhaa. Samantien ne rypistyy kun niissä nukku. Turha vaiva.

  Susu Kiitos . Sinulla on siis kauniin siistit liinavaatekaapit. Ahkera emäntä ; )

  Lankakeiju, voi kuinka ilahduttavat kehut. Kiitos.

  VastaaPoista
 5. Olen tosi ihastunut tuohon upeaan aikaansaannokseesi.
  Lontoon kielellä en pysty sitä tekemään, mutta löytyykö jostain ohje suomenkielellä ?

  VastaaPoista
 6. Helena tätä mallia ei ikävä kyllä taida olla suomennettuna missään. Palmikoista on kyllä selkeät kaaviot tässä ohjeessa, mutta englannksi kaikki seltykset ja aluunpääsemisohjeet. Kiitoksia kauniista kehuistasi.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Yrityksen ja erehdyksen kautta Threipmuir etenee

LOPAPEYSA(HKO) - YSOLDAN STROKKUR VILLATAKKINA