PUIKOILLA STRANGER CARDIGAN JA YKSI LÄHES VALMIS PURKUUN, PERFEKTIONISTIKO?


 Siis katsokaa tätä langan väriä ! Aivan ihana. Holstin Supersoftia värissä Cloudberry. Olen muutaman päivän aikana pyöritellyt tätä ihanuutta käsissäni ja ensin aloin neuloa siitä

Landfall- villatakkia johon en kuitenkaan ollut 100% tyytyväinen ja neulottuani n. 15cm mallikertaa purin koko homman. Joku vaan ei miellyttänyt. Haluan neuloa sen takin jostakin ihanasta harmaasta suomenlampaan villasta niin kuin alunperinkin olen ajatellut.


Sitten selailin jo ostettuja ohjeitani ja mietin mitä yrittäisin seuraavaksi? Päädyin jo kerran aiemmin neulomaan Stranger Cardigan- takkiin . Ensimmäinen versioni oli neulottu Janne-langasta ja se kulahti jo alkumetreillä, joten haluan kivan takin neuloa uudestaan paremmasta langasta.

Eka Stranger Cardiganini
Tässä näkyy kuinka yksinkertainen malli tämä on rakenteeltaan. Muutama suorakulman mallinen kappale vain yhteen ja tadaa, siinä on villatakki.


En tiedä miten aina syksyisin ja talvisin minua alkaakin niin himotuttamaan nämä palmikkoneuleet ? Himo neuloa niitä on aivan vastustamaton.
 Lankaa neulon kaksinkertaisena ja puikot ovat 5mm Cubicsit.


Sitten siihen melkein valmiin purkuun. En vain oppinut olemaan tyytyväinen tähän neulomani Natsumin ulkonäköön ja olemukseen vaikka kuinka yritin. Vihdoin päädyin melkein valmiin puseron purkuun kun homma ei vaan miellyttänyt. Tämä malli on ihana, siitä ei ole kyse. Valitsin taas vain ehkä väärän langan. Holstin Noble on minun makuuni liian pehmoinen lanka tähän malliin. Olisi pitänyt valita tähänkin Supersoft. Palmikot ei oikein ole edukseen ja paita on liian "rättimäinen" ja en tykännyt, en. Purin siis homman ja saan siis käyttää taas langan uudelleen johonkin kivaan uuteen työhön. Jotakin muhiikin jo mielessäni...

Kommentit

 1. Oi, mukavaa tulossa, odotellaan :)

  VastaaPoista
 2. Vaatii kyllä aikamoista rohkeutta tuo purkupäätös, mutta eiköhän se ole hyvä ratkaisu, jos homma ei tyydytä. Kaappiinhan ne vaan taitaa jäädä käyttämättöminä, jos kaikki ei ole kohdallaan.
  Stranger näyttää ihanalta! Palmikot on ihan huippuja!

  VastaaPoista
 3. ArmiL , saattaa kestää hitusen koska tiedän jo aloittaessani ettei lanka tule riittämään . Neulon kuitenkin nämä kerät mitä minulla kotona on ensin pois. Osaan sillä lailla paremmin laskea paljonko tilaan Holstilta lisää. Kärsivällisyyttä siis .

  VastaaPoista
 4. Sanna olen jo niin tottunut purkaja etten moisesta hätkähdä. Olin kuitenkin niin kauan kahden vaiheilla että ehdin saada koko paidan melkein valmiksi ennen kuin tein päätökseni...tyhmää voi olla ,mutta saanhan kaksinkertaisen ilon samasta langasta. Jokaisella pilvellä on siis hopeareunuksensa.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Yrityksen ja erehdyksen kautta Threipmuir etenee

LOPAPEYSA(HKO) - YSOLDAN STROKKUR VILLATAKKINA