TÄNÄÄN VAAN NEULOTAAN


 Tänään on vaan pesty pyykkiä ja neulottu. Koko alkuviikko on mennyt kämpän tyhjennyksessä ja vakuutusyhtiön lähettämät miehet ovat repineet vanhoja lattiamateriaaleja irti. Nyt on parketit ja laminaatit roskissa ja kuivuri käy keittiössä ja kuivaa vahinkoja.
Yläkuvassa on Natsumi. Olen päässyt paidassa siihen vaiheeseen että alan neuloa kappaleita kahdessa osassa koska keskelle tulee pääntie.
 
 
Eppu -parka on kanssa huilaillut tänään äiskän kanssa. Kisu on sen verran arkaa sorttia että hänelle on ollut hermoja raastavaa kun täällä on metelöity ja ihmisiä on tullut ovista ja melkein ikkunoistakin. Vanhempi kissamme Viikari ei ole touhuista ollut moksiskaan vaan maailmaa nähneenä ja kokenena osaa suhtautua asioihin rauhallisemmin.


Ivar on kanssa ollut puikoilla Natsumin rinnalla. Jompaa kumpaa olen aina neulonut kun vain olen ehtinyt. Kyllä tämä neulominen on vain niin tärkeä juttu minulle että pää hajoaa täällä kaaoksen keskellä jollen saa välillä sitä tehdä. Nyt onneksi kaaos rauhoittui hetkeksi kun lattioita kuivatellaan ainakin viikko niin ei tässä oikein muuta voi edes tehdä kuin odotella ja neuloa ajankuluksi. Hieman pelkistettyhän tämä ympäristö nyt on, mutta tärkeimmät eli pari tuolia sängyt ja TV ovat kuitenkin käytettävissä. Kyllä täällä pärjää. Eikä tuo kuivurikaan pidä mitään kovaa ääntä, kyllä sen äänen kanssa pystyy nukkumaan. Tasaista hurinaa.
 

Ivarin takakappale on vähän yli kainaloiden.


Tämän hetkinen neulomispesäni on melko avara ja paljas. Valkoisessa hyllyssä on käsityötarikkeitani eli siinä roikuin kynsin hampain että se sai jäädä sisälle vaikka parketit alta revittiinkin pois. Joku raja sentään.


Kommentit

 1. Voi, tuo kaikki kuulostaa niin tutulta... Koeta kestää. :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Sanna. Kestänhän minä ei tässä mitään ongelmaa.

  VastaaPoista
 3. Vähänkös nauratti tuo vähän yli kainaloiden. Mainio kuvateksti:)
  Aika pelkistetyltähän tuo ympäristö näyttää vaan onneksi tärkein hylly on tallella. Koitappa kestää!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Yrityksen ja erehdyksen kautta Threipmuir etenee

LOPAPEYSA(HKO) - YSOLDAN STROKKUR VILLATAKKINA