HIHAHELVETTI

Kuinka minulla on sellainen fiilis että olen vuosikausia neulonut näitä hihoja ? Valmistuisivat jo !


Yritän neuloa niitä fiksusti vuorotellen, koska tiedän miten toivottomalta kakkoshihan aloittaminen voi tuntua kun ensimmäinen on valmis.

Muuten takki on jo hyvällä mallilla


Selkäosa on melko näyttävä muhkeine palmikoineen. Takki on vielä kastelematta ja pingottamatta joten hitusen palmikot vielä muokkautuvat lituskaisemmiksi ja hillitymmiksi kunhan se homma on tehty.


Pirtin kehräämön kampalanka on osoittautunut kelpo langaksi ja tykkään todella tällaisesta oikeasta villalangasta. Toivotaan että on takkikäytössä vielä kestävääkin koska tämän takin tekemisessä on kulunut tunti jos toinenkin. Olisi kivaa jos tekele ei heti kuluisi ja nyppyyntyisi.
 

Nappien pohdinta on jo päässyt alkuun ja jonkinlaiseen lopputulokseenkin olen päässyt. Tummempia puunappeja tähän ajattelin, malli vain on vielä mietinnässä.

Työkuvia:


Ruskea väri on osoittautunut hankalaksi kuvattavaksi mutta nuo ensimmäiset kuvat jutun alussa vastaavat parhaiten todellisuutta. Kuten kuvista näkyy niin tässä takissa on ollut tuota inhoamaani käsin ompeluakin jonkin verran mutta kerrankos sitä vähän näkee vaivaakin ukkonsa eteen kun on sentään isot synttärit tulossa.
Hän ei siis lue blogeja eikä muutakaan tietokoneelta, salaisuus on siis ihan turvassa täällä.
Olen päättänyt palkita itseni kun olen saanut hihat valmiiksi. Porkkanana toimivat Sannan antamat ihanat langat joista postasin aiemmin. Ei kun hommiin.

Kommentit

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Yrityksen ja erehdyksen kautta Threipmuir etenee

LOPAPEYSA(HKO) - YSOLDAN STROKKUR VILLATAKKINA

BLUE SANDIN HELMOISSA