KAUNIISTI SANOTTUNA LUOVA KAAOS

No niin mistä sitä aloittaisi ?


Oma Chainlink, takakappale valmis .

RAVELRYSSÄ
 Ihanaa neulottavaa. Mielenkiinto pysyy hommassa koko ajan , mama likes !

RAVELRYSSÄ

Oma Exeter, takakappale ja melkein etukappaleetkin valmiina. Sama homma tuon mielenkiitoisen projektin osalta kuin Chainlinkissä. Homma on mukavan haastava, mutta ei liikaa.

RAVELRYSSÄ

Kummitytön "tilaustyö " ,  A New Season- huivi on kasvanut sen verran että kohta saan aloittaa reunuskuvioiden neulomisen. On se vaan loistava väri langassa ! Homma on melko simppeli ja sopii Tv:n katseluneulomukseksikin.

RAVELRYSSÄ

Oma Serenity on alkuvaiheessa. Pakko oli päästä heti kokeilemaan tuota uutta Belle- lankaa ja kivan pehmoistahan se on. Tulee kivan oloinen käyttöpaita kevääksi ja kesäksi...kunhan ehtii neulomaan sen valmiksi. Siis minulla ei ole minkäänlaista selkärankaa näiden neuletöiden osalta. Jos lankaa on kotona niin se on heti saatava käyttöön ja puikoille. Ei onneksi ole isoja varastoja, lankaa ostetaan tarpeen mukaan ja aika paljon sitä kyllä kuluu, pakko myöntää. Nyt ei osteta uutta lankaa lisää ennen kuin näistä keskeneräisistä on ainakin yli puolet valmiina. Säännöstä saa poiketa vain kun tarvitsen näihin projekteihin lankaa lisää, tietysti.

Ja jatketaan:

RAVELRYSSÄ

Toinen yritys Keel- villatakista. Lankana Holstin Supersoft ja Austermannin Merino Lace yhdistettynä. Ensimmäinen yrityksenhän oli neulottu Dropsin Alpacasta ja se ei ollut oikea lanka tähän malliin. Nyt näyttää paremmalta.

RAVELRYSSÄ

Adventurous odottaa hihoja ja Holstin lankatilausta. Minulla on tästä projektista lanka loppu, sen takia se odottelee vielä hihojaan. Katson tarvitsenko vielä muihin projekteihini lisää lankaa ja teen tilauksen vasta kun asia selviää. Minulla on monta projektia menossa Holstin langoista , joten odottelussa saatta hetki kulua. Onneksi paksuhkolla villatakilla ei ole juuri nyt niin kiirettä kun on kesä vastassa.

Ja nyt lahjaneuleisiin :

Nämä kaksi projektia piti siis aloittaa nyt koska ne ovat menossa lahjoiksi .


Miehen villatakki. Malli on Jared Floodin Timberline ja lanka Pirtin kehräämön kampalankaa, 110 tex x 4. Puikot 3mm resorissa ja 3,75mm ja 4mm palmikko-osuudessa.
Ihana , ihana projekti ja opin uuden tavan luoda silmukoita joka on uskomattoman siisti !

2x2 tubular cast on


Linkki videoon josta opettelin :  https://www.youtube.com/watch?v=h-EiOv-2pSU  

Tämä ei ole ohjeessa käytetty tubular cast on, mutta tykkäsin vaan tästä tavasta enemmän ja niinpä itsepäisenä ihmisenä käytin tätä. Tykkään siististä reunasta valtavasti.

RAVELRYSSÄ


Toinen aloitetuista lahjaksi menevistä neuleista on naisen villatakki nimeltään Nascent.

RAVELRYSSÄ

Lanka on Holstin Noblea ja puikot 3.5mm.

Ja nyt pääsen jatkamaan neulomista kun blogi on päivitetty ajan tasalle. Torstaina olin huippu-urheilijan tavoin kortisonipiikillä lääkärissä niin että homma pelittäisi taas paremmin. Tuli niin paljon lähetteitä jatkotutkimuksiin ja kuvauksiin....ja ultraääneen ja mitä vielä mutta näistä hommista en kyllä luovu ! Onhan sitä maailmassa kipulääkkeitä ; )

Kommentit

 1. Hurjan kivoja töitä, varsinkin tuo Chainlink on kutkuttava, harkitsen ohjeen ostamista! Minä ostan lankoja ostamisen ilosta, usein ilman mitään etukäteissuunnittelua. Kun näen kivoja ohjeita, mietin että aijaa, minulla olisi siihen langatkin. En tosiaan osaa neuloa noin monta neuletta yhtä aikaa, olen liian kärsimätön näkemään lopputuloksen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ingi Chainlink on mielenkiintoinen projekti se on niin erilainen kuin mikään aikaisemmin neulomani, suosittelen jos tykkäät kokeilla uusia juttuja.Minulla tuo lankojen hommaaminen on aina oleellinen osa projektin miettimistä. On kiva selailla nettikaupoista sopivaa lankaa seuraavaan projektiin. Minä tykkään pyöritellä useampaa projektia rinnakkain ja vaihdella niiden neulomista. Ei pitkästy saman väkertämiseen niin nopsaan.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitoksia, kunhan valmistuvatkin jossakin vaiheessa....

   Poista
 3. Luova kaaos = hurja meno ja meininki! Kauniita!

  VastaaPoista
 4. Jestas, miten hurja määrä ihania neuleita! Jään odottelemaan että mikähän noista valmistuu ensimmäisenä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä...niin minäkin . No ei auta, eteenpäin sanoi mummo lumessa...

   Poista
 5. On sinulla kyllä hurja määrä keskeneräisiä, toinen toistaan ihanampia! Ja suuria töitä kaikki! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kaaoksen hallintaa tämä touhu taitaa olla muutaman viikon eteenpäin. No nyt jäjestelmällisesti ja kiusauksia vältellen niin kyllä se siitä. Täytyy pysyä Ravelrystä pois niin paljon kuin mahdollista, siellä ne kaikki kiusaukset asuu.

   Poista

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Yrityksen ja erehdyksen kautta Threipmuir etenee

LOPAPEYSA(HKO) - YSOLDAN STROKKUR VILLATAKKINA