TIMBERLINE JA "A NEW SEASON "
MALLI : TIMBERLINE , JARED FLOOD / BT MEN
KOKO: 47"
LANKA : PIRTIN KEHRÄÄMÖN KAMPALANKA 110 TEX  X 4  , MENEKKI 850g
PUIKOT: 3, 3,75 JA 4 mm


Takkihan on ollut valmiina jo jonkun aikaa (valmistui 19. päivä) mutta se on lojunut pyykkikorin pohjalla odottamassa ensimmäistä kylpyään. Nyt hänet on kylvetetty ja aseteltu kuivumaan työpöydälleni. 


Täytyy kyllä todeta että nämä palmikot ovat mielestäni oikein erityisen kauniit. Olen melko tyytyväinen lopputulokseen. Nyt on taas se ikuisuuskysymys niistä napeista. Vaihtoehtoja olen selaillut EtsyssäJotenkin olen ehkä väriltään kahden ensimmäisen vaihtoehdon kannalla mutta päättäminen on taas vaikeaa. No mietiskelen hetken ennen kuin tilaan napit.

RAVELRYSSÄ


Toinen valmistunut työ on kummitytön huivi.


MALLI:" A NEW SEASON " , MAANEL.
LANKA: NIMELTÄÄN SUSAN. EI ENÄÄ MYYNNISSÄ. TYTTÖ TOI LANGAN MUKANAAN JA LANKA ON 90-LUVUN AKRYYLI/VILLASEKOITETTA. DK- VAHVUINEN LANKA.
PUIKOT ; 4 JA 4,5mm


Malli löytyy Ravelrystä ja on ilmaisohje. Kaunis lehtikuvio missä neulotaan palmikonsiirtoja aina muutaman kerroksen välein.


Väri on aivan huikea !


Tämän kirkkaampaa sähkönsinistä ei taida olla olemassa. Ihana.

Ravelryssä


Nuo käsiongelmat jatkuvat ja flunssakin on iskenyt eli neulominen on ollut vähän hitaampaa tällä hetkellä...ja vähän kaikki muukin. Käsien kanssa on tutkimuksia jonossa ja joissakin on jo käytykin. Katsotaan mitä niille vielä voisi tehdä, toivottavasti jotakin. Jääräpäisenä en kyllä aio neulomista jättää vaikka mikä olisi.

Hauskaa vappua kaikille ja eläkää kiltisti ; )

Kommentit

 1. Hyvänen aika, miten upea takista tuli! Napeista olen kanssasi samaa mieltä: alimmat voi jättää pois laskuista, mutta kahdesta muusta vaihtoehdosta onkin vaikea valita. Ehkä keskimmäiset...? Onneks mun ei tarvii päättää. :)
  Huivikin on hieno ja sininen todellakin ihan huikaiseva!
  Mukavaa vappua sinullekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Blogikamu itsetuntoa hivelevästä kehusta. Päädyin tilaamaan nuo "duffelinapit". Olisin kanssa tykännyt eniten noista keskimmäisistä mutta tarkempi tutkiskelu osoitti että ne olivat liian pienet läpimitaltaan noihin napinreikiin mitkä takissa on, harmi. Toivotaan että kummityttö on tyytyväinen huiviinsa ja huivia tulee käytettyä.

   Poista
 2. Palmikkokuvio on todellakin upea, varmaan mielenkiintoinen neulottava. Huivikin on kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Palmikkokuvio oli siitä kiva että se oli kohtuullisen helppo oppia muistamaan ulkoa vaikka monimutkaiselta näyttääkin. Kun oli muutaman kerran toistanut tuon läpi niin voikin jo neuloa automaattiohjauksella eteenpäin eikä tarvinnut koko ajan seurata tarkasti kaaviota. Kiva ja mielenkiintoinen projekti, ihan niin kuin arvelitkin. Kiitoksia Ingi kivasta kommentista .

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiiton Mammutti ja hauskaa vapunpäivää sinullekin : )

   Poista
 4. Upeita neuleita! Olisin äänestänyt pitkulaisten nappien puolesta, olitkin jo näemmä valinnut ne. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia : ) Pitkulaiset olivat tosiaan kokonsa ja värinsä puolesta paras vaihtoehto tähän takkiin. Toivottavasti napit kulkevat nopsaan postissa niin saan takin ihan valmiiksi.

   Poista
 5. Kertakaikkisen upeat palmikot.Keskimmäisen kuvan napit olis mun mielestä sopivimmat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kristiina : ) Keskimmäiset olivat minunkin ensmmäinen valintani mutta sitten huomasinkin että ne olivat liian pienet eli pitkulaiset tuli tilattua.

   Poista

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Yrityksen ja erehdyksen kautta Threipmuir etenee

Threipmuir ja muutenkin teemana Ysolda ja värikkäät neuleet

Värit innostavat näin valoisaan aikaan