MELKEIN ITKUHAN MINULTA PÄÄSI

ja tällä kertaa ilosta ja kiitollisuudesta. Katsokaa mitä ihana , huomaavainen ja antelias blogikamuni lähetti minulle ilahdutushaasteen myötä !


Kotona oli kaksi miespuolista perheenjäsentä kun avasin paketin ja oikein näki miten heille oli vaikeaa käsittää että nainen voi näin maailmoja mullistavia tunteita käydä läpi saadessaan lahjaksi kaksi lankakerää. Mutta kun ne on juuri NIITÄ lankakeriä ! Olen haaveillut tästä langasta jo pidemmän aikaa että voi kun pääsisi hipelöimään, haistelemaan ja kokeilemaan . Sanna oli painanut mieleensä kuinka aina ihailin ja suorastaan kuolasin kaikkia hänen töitään jotka oli neulottu Merilinistä. Tässä on nyt se huomaavaisuusosa joka saa liikuttuneeseen tilaan, ihan kirjaimellisesti. Miehet ei aina ymmärrä, mutta en minäkään aina ole ihan selvillä miksi esim. jääkiekko-ottelu saa heidät itkun partaalle.....Liikkumiseni on vähän hankalaa ja Turun lankakaupoissa ei edes Isagerin lankoja taida olla edustettuina eli en ole vielä tähän mennessä päässyt ko. ihanuuksiin käsiksi. Nettikaupoista tilailen paljon ja tämä on ollut ostoslistallani Sannan innoittamana kauan, mutta kun on ollut noita isoja projekteja mihin en ole uskaltanut näin arvokasta lankaa sokkona tilata. Nyt saan tutkiskella ja hypistellä ja täytyy myöntää että ihanaa on . Ja mitkä värit ! AAhhhhh <3


 


Nyt pääsen lempipuuhaani eli Ravelryyn katselemaan kaksivärisiä huiveja tai ihan mitä vaan. Tästä voi neuloa mitä tahansa. Aion rauhassa nauttia ja makustella keriäni ja hartaudella mietin mitä niistä tulee isona ? Kiitos Sanna, maailman paras Blogikamu ; ) Olen onneni kukkuloilla.

VAIHTOEHTOJA:

IN THE MOMENTDOWNTOWN LINE
ABINGDON
ZIGGITY


Kommentit

 1. Voin vain kuvitella tilanteen :) ei sitä varmaan kaikkea naisväen juttuja ymmärretä. Ihanat langat, niistä tulee isona taatusti jotain huippuihanaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo asun niin mesvoittoisessa huushollissa(kissatkin poikia) että välillä on ihan UFO - olo täällä testosteronin keskellä. Onneksi nuorempi polvi ymmärtää vähän paremmin kuin keski-ikäinen mies ; )

   Poista
 2. Ilahdutus siis onnistui! Hieno homma :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vallan osui ja upposi, kiitos . On ihana hypistellä ja suunnitella mitä näistä tekisi. Värit on todella kauniit ja lanka on ihanaa <3 Nyt on taas löytynyt yksi lempparilanka lisää.

   Poista

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Yrityksen ja erehdyksen kautta Threipmuir etenee

LOPAPEYSA(HKO) - YSOLDAN STROKKUR VILLATAKKINA