ALMONDINE DESIGNED BY ANNE HANSON

 Neulon tällä hetkellä vaihteeksi taas sukkia värjäämieni lankojen ja kivojen sukkakirjojen innoittamana. Tämä malli on tuosta uudesta kirjastani jonka nimi oli siis Sock knitting master class. Tarvitsemmekin tällä hetkellä paksumpia lämpimiä villasukkia joten kaikki tulevat tarpeeseen. Ohuesta langasta neulottuja sukkia meillä on vaikka kuinka paljon kun minulla karkasi viime vuonna mopo käsistä sukkien neulomisen kanssa . Ostin silloin monta ihanaa sukkakirjaa ja perehdyin netissä ihaniin malleihin . Niiden pakottamana sukkia syntyi kuin tehdastuotantona. Nyt neulonkin sukkia paksummasta langasta koska talomme lattiat ovat aina todella kylmät. Asiaa ei varmasti auta se että kissojen takia ovi ulkopatiolle on pidettävä aina auki, muuten nousee kauhea maukuminen ja komentaminen eikä sitä menoa kuuntele kukaan, joten alistumme kohtaloomme ja karvakamut päättävät miten eletään.

Kuva on ilman salamaa hämärä, mutta mielestäni näin tulee langan oikea väri ja kuvio paremmin näkyviin, joten tyydyin tähän , toivottavasti tekin. Lankana käytin taas tuota paksumpaa villasekoitelankaa ( suunnilleen varmasti 7 veljeksen paksuista ) jonka itse värjäsin. Puikot olivat 3,25mm KnitPro pyöröt. Lankaa kului vajaa 150g kerä .

                                       
                      TÄÄLLÄ MÄÄRÄÄN MINÄ !!!

                                                                    JA EHKÄ PIKKUVEIKKAKIN VÄHÄN AINA VÄLILLÄ.
                                      ADOPTOITU PENTELEKIN VIELÄ MINULTA LUPAA KYSYMÄTTÄ.

Kommentit

  1. Kauniit sukat! Minunkin piti tilata tuo sukkakirja, jota niin kovasti kehuit. Nyt vaan malttamattomana odottelen, että posti toisi sen.

    VastaaPoista
  2. Kiitos kiitos. Toivottavasti posti on nopea ja pääset toteuttamaan kivoja malleja. Esimakua malleista näet Ravelryn linkistä, jonka laitoin tuohon tekstiin kirjan nimeen.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

HIHAT JA VARTALO YHTEEN

Yrityksen ja erehdyksen kautta Threipmuir etenee

ETENEE...