UUSIN HANKINTA

TÄNÄÄN POSTISTA HAETTIIN UUSIN HANKINTANI,JONKA KUVIA NÄETTE TÄSSÄ:


KIRJAN NIMI ON SOCK KNITTING MASTER CLASS JA SEN ON KIRJOITTANUT JA KOONNUT ANN BUDD.TOINEN TOISTAAN IHANAMPIA SUKKAMALLEJA KOKO KIRJA TÄYNNÄ. LISÄKSI MUKANA TULI TUO TOISESSA KUVASSA NÄKYVÄ DVD, JOTA EN OLE VIELÄ EHTINYT KATSELLA. SORMET TÄSSÄ SYYHYÄÄ. TAUSTANA MUUTEN TOIMII MELKEIN VALMIS VILLANE-TAKKI JOKA ON VIIMEISTELYÄ VAILLE VALMIS. SIITÄ TAAS VÄHÄN MYÖHEMMIN. SUUNNITTELIJOITA JOIDEN SUKKAOHJEITA KIRJASSA ON : COOKIE.A, NANCY BUSH ,ANNE HANSON, VERONIK AVERY, DEBORAH NEWTON, EVELYN A. CLARK, MEG SWANSEN, ANN BUDD,CHRISSY GARDINER, KATHRYN ALEXANDER,PRISCILLA GIBSON-ROBERTS, MELISSA MORGAN-OAKES, ANNA ZILBOORG,CAT BORDHI... VOIKO ENEMPÄÄ TOIVOA.
 PALMIKKOSUKKIA
 KIRJONEULESUKKIA

PITSISUKKIA

IHANA KIRJA. TÄSTÄ ON PALJON ILOA. SYKSYLLÄ JA TALVELLA KUN TARVITAAN  PALJON UUSIA SUKKIA VARPAITA LÄMMITTÄMÄÄN.

Kommentit

 1. Näyttää tosi kiehtovalta kirjalta. Tuo toiseksi alinkin sukka on tosi ihana, uppoaa tälläiseen "väri"ihmiseen!

  VastaaPoista
 2. Sukka josta puhut on minunkin mielestäni aivan ihana. Se olisi vaikka hyvä jämälankaprojekti kun yhtä väriä ei paljoa tarvita.Haastavaltahan tuo malli vähän näyttää,mutta varmasti jossakin vaiheessa pitää kokeilla.Haasteistahan meillä tykätään:)

  VastaaPoista
 3. Oletpa löytänyt houkuttelevan kirjan. Tuo oli minulle ihan uusi tuttavuus. Pitää kirjoittaa joulupukille (ja olla kiltti)!

  VastaaPoista
 4. Kiitos tästä esittelystä, tuo menee kyllä hankintalistalle varmasti.

  VastaaPoista
 5. Sanna mitenköhän se meni , kiltit tytöt pääsevät taivaaseen ja tuhmat mihin vaan... Ei vaiskaan kyllä tämän kirjan takia kannattaa ainakin yrittää. Auli ja Zelda suosittelen tässä on oikeasti kivoja malleja monta :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

HIHAT JA VARTALO YHTEEN

Yrityksen ja erehdyksen kautta Threipmuir etenee

ETENEE...