EAST COAST GIRL


Keskiviikko - ilta meni tulisilla hiilillä odotellessa Veera Välimäen uusia mallijulkaisuja. Kokoelman nimi on Bespoke ja siinä on 7 kivaa paita- ja takkiohjetta. Veera ilmoitti Instagramissa että julkaisu siirtyi torstaiaamuun ja heti kun kynnelle kykenin torstaina niin pitihän sieltä yksi ohje hommata heti.  Nappasin kotoa mitä tahansa lankaa joka on sopivan paksuista ja sen verran varastossa että pääsee ainakin hyvin alkuun. Langaksi valikoitui siis Arwetta Classic jota oli kotona 8 kerää eli 400g.Väri on ihanan hempeä ja lanka on pehmoista ja kevyttä. Tulee kiva kesätakki.


Tämä on niin taattua Veeraa ja takkia on kiva neuloa, ylhältä aloittaen tietysti. Lyhennetyin kerroksin muotoillaan kaula-aukkoa ja sitten jo alkaakin kiva pitsineuleosuus. Tämän pidemmälle en ole vielä ehtinyt joten paljoa ei vielä ole kerrottavaa mutta pidän teitä ajan tasalla myöhemmin. Projektini löytyy Ravelrystäkin jos kiinnostaa niin siellä voi käydä kurkkimassa. Yritän lisätä sinne kuvia mahdollisimman usein.

Ai niin Bray meni tämän tieltä odottamaan syksyä....Paksuhko villapaita ei nyt innosta kun tuli keväiset ilmat ja en vielä osannut päättää tuleeko minun versiostani takki vai pusero. Muhikoot vähän aikaa ja odotellaan selkeää inspistä lopputuloksesta.

Kommentit

  1. Valitsit kyllä ehdottomasti kokoelman kauneimman mallin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihastuin niin itsekin tuohon yläosan pitsineuleeseen .

      Poista

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

HIHAT JA VARTALO YHTEEN

Yrityksen ja erehdyksen kautta Threipmuir etenee

ETENEE...