EAST COAST GIRLIN TILANNE JA ÄITIENPÄIVÄLAHJAKainaloissa mennään ja kivaa on ollut.Projekti löytyy myös Ravelrystä


Pojalta sain lahjaksi ah niin kätevän ja hienon pyörillä liikkuvan käsityökeskuksen. Ihana poika ja lahja. Nyt kelpaa seikkailla sohvan, sängyn ja eri tuolien välillä kun kaikki WIP:it kulkevat mukana. Mukana kulkevat tarvikkeet ja puikot myös. Ei enää pussien ja kassien roudaamista huoneesta toiseen ja silti aina oli juuri se työ tai tarvike jossakin muualla mitä juuri slloin tarvitsisi. Loistava lahja ! Olen Instagramin kuvissa nähnyt tällaisen Suvilla ja haaveilin sellaisesta ja nyt minulla on oma.


Itse lahjoin itseäni ihan äitienpäivän "teko"syyllä uudella kirjalla. Onhan äiti kirjansa ansainnut....kait. Tämä taito pitää vielä opetella koska jälki näyttää niin kauniilta. Tavallinen patenttineule on hallussa ja kaksiväinenkin periaatteessa, mutta lisäyksiä ja kavennuksia pitää vielä opetella ja tuota kaavion lukuakin näillä merkinnöillä. Kiva kun on uusia haasteita. Olen hommannut myös Craftystä Nancy Marchandin Briocheneulekurssin ja katselen sitä pikkuhiljaa ja opettelen samalla.


Kommentit

 1. Onpa mainiot lahjat! :)
  East Coast Girl näyttää hyvältä!

  VastaaPoista
 2. Mahtava käsityökeskus! Miulle kans :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on muuten tosi kätevä ! Ei pussien ja kassien kanssa pelaamista ja kaikki tavikkeetkin on aina vieressä. Suosittelen :)

   Poista
 3. No niin, nyt on minullakin samainen kirja - kiitos sinun ;) Aivan ihania malleja täynnä. Niinkuin tämä blogisikin. T. Leena

  VastaaPoista
 4. Vai sain minä sellaista aikaiseksi.....no hienoaan se on että inspiroin. Luomisen iloa vain, mallit ovat ihania ;)Kiitokset kauniista kehuista <3

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

HIHAT JA VARTALO YHTEEN

Yrityksen ja erehdyksen kautta Threipmuir etenee

ETENEE...