KOVASTI HARMAALTA NÄYTTÄÄ

Pitkästä aikaa, terve ! Olen keskittynyt niin tuohon fyysiseen maailmaan viime aikoina että netissä ei ole kauheasti tullut vietettyä aikaa. Nyt kuitenkin iski taas blogifiilis eli palailen postailun pariin.Neulonut olen koko ajan ja töitäni pääsee selailemaan Ravelryyn jos kiinnostaa, kaikkia "vanhoja" juttuja en viitsi nyt tässä käydä läpi.

Nyt siis ajankohtaisiin hommiin:

Valmistunut kolmas neulomani Little Wave Cardigan.


Lankana 7 Veljestä, väri Jäkälä. Menekki reilu 6 kerää ja takin koko 46" eli rinnanympärys n. 116cm. Puikkokoko oli resoreissa ja nappilista/kauluksessa 3,5mm ja pintaneuleessa 4mm.


Professorin kyynärpää...


..taskut ja I-cord reunus nappilista/kauluksessa sekä taskujen reunassa...


..ja vielä ihana hartialinja jonka näyttäisin tarkemmin jos voisin mutta kun takki on vielä kostea, ikävä kyllä. Lainaan toiseksi kuvaksi ohjeen kuvaa takin selkäosasta niin näette tarkemmin siitä.Tässä kuvassa on mallin versio naisille joka on lyhyempi ja takissa on vyötärömuotoilut joita ei miesten versiossa ole.

Takki on menossa lähisukulaiselle ja toivotaan että on sen verran mieluinen että tule käyttöön.

Pojalle on tulossa uusi villapaita Seiskaveikasta.  Olen avoimin mielin taas neulomassa ko. langasta isompiakin projekteja koska huomasin että nämä harmaat perusvärit ovat kestäneet lähiaikoina neulomissani sukissa tavallisen hyvin....pesaisin vahingossa pojan sukat esin 60 asteisessa vedessä ja ne eivät olleet moksiskaan. Kokeillaan ja testataan miten toimii paidoissa ja muissa.

Paidan malli on Auster (his) ja lanka Seiskaveikan harmaata nimeltää Kivi.


Puikot resoreissa 3,25mm ja mallineuleessa 3,5mm.


Tässä siis työkuvia ja nyt pitää kiirehtiä Lasagnen tekoon, poika aloittelee jo. Yritän ensi kerralla kuvailla tätä projektia tarkemmin.


Kommentit

 1. Nättejä ovat kumpikin��
  Riikka

  VastaaPoista
 2. On tuo cardigan kyllä niin hieno malli, että pitäisikö ostaa ohje...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä on kyllä niin kiva neuloakin että osta ihmeessä. Olen neulonut ohjeesta tosiaan jo kolme miesten takkia ja vielä suunnittelen ainakin itsellenikin.

   Poista
 3. No todellakin pitkästä aikaa! Tervetuloa takaisin, kamu :D
  Kaunis tuo Little Wave ja ihanalta näyttää kyllä Austerkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva taas palailla blogimaailmaan ...kamuja olikin jo ikävä. Auster on viittä vaille valmis ja toinenkin valmistunut työ odottelee jo postamistaan eli palailen pian asiaan.

   Poista

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

HIHAT JA VARTALO YHTEEN

LÄMMIN SHAALI TALVEKSI - COPSE / BT FALL 2015

YKSI SUKKA , PEITON KOLMANNES JA VARTTIA VAILLE VALMIS VILLURI