HHV 10 TRIINU SCARF






HHV huivini no 10 on Triinu scarf kirjasta Knitted lace of Estonia. Lankana käytin tuota itse värjäämääni Nallea ja puikot oli Addin pitsipyöröt 5mm. Olen tällä hetkellä aivan innostunut tuon kirjan malleista . Kirja oli vähän aikaa sivussa kirjahyllyssä ja kaivoin sen taas esille kun osallistuin tähän huivihullutukseen ja tarvitsen malleja joita tehdä. Jos joku pitsejä neulova ei vielä omista tätä kirjaa, niin suosittelen sitä lämpimästi. Se on ihan pakko-ostos ja sitä taitaa saada jo suomenkielisenäkin jos haluaa. Laitoin linkin tuohon kirjan nimeen jolla pääsee ravelryn sivuille katselemaan malleja joita siinä on, aivan ihania mielestäni. Eikun uutta mallia valitsemaan ja jatkoa seuraa...

Kommentit

  1. Tää on niin järisyttävän kaunis huivi, että meinasi mennä iltatee väärään kurkkuun kun tätä ihailin. Olet kyllä mahtavan taitava!

    VastaaPoista
  2. Ihana huivi! Lankakin todella kauniin väristä! Millä olet sen värjännyt?

    VastaaPoista
  3. Värjäsin Jacquardin happovärillä jonka nimi oli Royal blue. Värin ostin lankakauppa Kujeelta nettikaupasta. Lisäsin lorauksen etikkaa väriliemen sekaan niin kuin kaikissa ohjeissa neuvotaan ja hyvä tuli,helppoa kuin mikä kannattaa kokeilla .

    VastaaPoista
  4. Ycildesdio_mu-Jackson Anthony Edwards click
    link
    click here
    link
    sioconvima

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

HIHAT JA VARTALO YHTEEN

LÄMMIN SHAALI TALVEKSI - COPSE / BT FALL 2015

YKSI SUKKA , PEITON KOLMANNES JA VARTTIA VAILLE VALMIS VILLURI