DEVONSHIRE PUSERO JA PIENIMUOTOISTA LANKAHAMSTRAUSTA


 Anteeksi tämä blogihiljaisuus. Minulle sattui kotona pienimuotoinen kaatumisonnettomuus ja kolhaisin siinä rytäkässä lonkkani sen verran pahasti että tuo istuminenkin pidempiä aikoja on ollut mahdotonta ja neulominen ei sen takia ole oikein onnistunut kunnolla. Astuin pationportailla olevan tomaatin ( siitä kiitos ukolleni, portaat on siin ihan looginen paikka tomaatin säilyttämiselle kuulemma) päälle ja liukastuin . Kaaduin ja tipuin alas portaita. Onneksi portaita ei ollut kuin kaksi jäljellä eli putoaminen ei ollut pitkä, mutta sitäkin tuskallisempi. Tuloksena hiusmurtumat ja kovat kivut joten potilaana tässä on oltu.


 Nyt itse asiaan ja neulomuksiin . Viime postauksessani pähkäilin että tuleeko neulomuksestani takki vai pusero ja puseroon päädyin lopulta. Puseron tarve on tällä hetkellä kovempi ja otin tuosta Devonshire takista vain tuon selkäpuolen kuvion tähän puseron etuosaan ja muuten neuloskelin vain oman pääni mukaan tällaisen poolopaidan.Tuota pitsikuviotakin pidensin jonkun verran kun halusin etuosasta näyttävämmän näköisen ja pitsiä isommalle alalle kun takin takaosassa oli. Nyt on menossa ensimmäinen hiha ja neulon hihoja aina niin kauan kuin vain kykenen pyllylläni istumaan.Sitten puseroni on valmis kun hihat on neulottu. Tuskallisen hidasta tämä minulle tällä hetkellä on kun noita taukoja täytyy pitää vähän väliä, ärsyttävää. Makoilu ilman mitään tekemistä on todella pitkästyttävää puuhaa. Toivottavasti tässä ei mene enää pitkään ja pyllyni kestää kohta taas kunnolla istumista.


Lohdutukseksi tilasin lankaa. Lisää ihanaa Alpacaa neljässä värissä.  Nyt on varastossa 5x valkoista, 5x luonnonvalkoista, 7x mustaa ja 12x ihanaa sinistä. Näistä voi tulla huiveja, pusero ja takki . Kunhan vaan pääsisin kunnolla taas vauhtiin...

Kommentit

 1. Voi surku, ikävä kuulla, että kävi noin kipeästi. Mulla on myös mies, joka tuppaa säilyttelemään tavaroita missä sattuu, tosin kiitos kerrostaloasumisen ei tomaatteja sentään toistaiseksi ole ollut portailla. Paras taitaa tähän mennessä olla meilläpäin lompakko mikrossa. Oletko kokeillut kasata sängynpäätyyn tyynyjä luiskaksi, niin että olet puolipötköttävässä asennossa pääpuoli korkeammalla? Itse suosin sitä neule- ja lukuasentona muutama talvi takaperin, kun kaaduin liukkaalla lonkkani päälle niin, että puoli persusta oli mustana ja lonkkanikama muistuttelee vieläkin välillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia vinkistä. Kokeilin tänään ja toimii melko hyvin :) Paljon paremmin ainakin kun normaalisti istumalla, pystyin neulomaan pidempiä pätkiä kerrallaan.Siis vielä kerran kiitos <3

   Poista
 2. Voi harmi tuota onnettomuutta! Useinhan sitä sanotaan, että koti on vaarallisin paikka. Toivotaan, että kipu pian hellittää.
  Pusero näyttää upealta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia myötätunnosta ja kehuista. Tuntuupa mukavalta <3

   Poista
 3. Hei, kovasti jo odotin kuulumisiasi. Toivottavasti kohta taas aurinko paistaa :) Itse olen käsileikkauksen jäljiltä "neulontakyvytön". Piti piilottaa kaikki työt, jotten ota niitä työn alle - koville ottaa. Parasta kuitenkin malttaa, ettei joudu uusintaoperaatioon. Pusero näyttää hienolta, mutta muistathan malttaa. Inkeri

  VastaaPoista
 4. Oi kuinka kiva kuulla että jollakin oli ikävä . Toivottavasti sinun kätesi paranee pian. Tuollaisten operaatioiden jälkeen on hankalan turhauttavaa varsinkin jos on kipsi kädessä. Oikein mitään ei pysty tekemään kun kättä ei saa edes kastaa. Tsemppiä ja pitkää pinnaa sinulle ja minäkin täällä pidän peukkuja että saat kaivaa taas langat kohta esille <3

  VastaaPoista
 5. Anteeksi, mutta naurahdin kovaäänisesti tomaatti-kohdassa... Itseä sattuu just jokapaikkaan kun olen ollut personal trainerin kynsissä. Työpaikka pakotti.... Tomaatti rappusella... Tosin itse olen liukastunut pahasti kerran saksansämpylään Kiinassa sateella.

  VastaaPoista
 6. Eipä tuo haittaa. Ymmärrän hyvin tuon arkipivän tahattoman komiikan. Siskolle kävi ihan samoin ja kysyikin vielä vakavin naamoin - et sitten huomannut tarkistaa ettei ollut tomaattia portailla? Eipä tullut miellen, ei. Tohinalla vaan tulin ja kävi miten kävi. Toivottavasti toivut nopeasti trainerin jäljiltä. Kuulostaa kammottavalta kidutukselta moinen, huh. Saksansämpylä, mikä se on ???

  VastaaPoista
 7. Johan täällä ihmeteltiinkin, mihin olet hävinnyt. Toivottavasti murtumat lähtevät paranemaan kiltisti ja vauhdilla! Itse onnistuin lapsena murtamaan pikkurillin, kun kompastuin maton reunaan.. näitä sattuu.

  VastaaPoista
 8. Niinpä naisilla vissiin on yleisempää saada tällaisia pikku säröjä luihinsa kun tuo luuntiheys tuppaa huononemaan vuosien varrella. Eiköhän tämä tästä kun aikaa kuluu. Kiitoksia myötätunnosta <3

  VastaaPoista
 9. Voi itku! Pikaista toipumista sinulle! Olenkin vähän ihmetellyt kun täällä on ollut niin hiljaista... Tassukin lähettää sulle paranemistoivotukset kovaäänisen kehräyksen säestämänä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kuinka ihanaa. Tassu on kultainen poika <3 Kiitoksia molemmille :)

   Poista

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Yrityksen ja erehdyksen kautta Threipmuir etenee

Threipmuir ja muutenkin teemana Ysolda ja värikkäät neuleet

Värit innostavat näin valoisaan aikaan