RIVER MIST


 Sain tänään täysin yllättäen ja pyytämättä fantastiselta  Ravelry - ystävältä lahjaksi Villapeikon ihanan River Mist- kaulurin ohjeen. No yllätys oli niin houkutteleva ja mieluinen että ohjetta oli ihan pakko päästä heti kokeilemaan. Lankavarastoja penkoessani huomasin että Cascade220 lankaa löytyi miljoonaa eri väriä vähäsen mutta ei yhtään väriä tarpeeksi että olisin niistä voinut kauluriani aloittaa. Harmi, pakko siis ostaa tuleviin kaulureihin lisää lankaa. Ajattelin nimittäin neuloa näitä ehdottomasti enemmän kuin yhden, mainio lahjaideakin kun on. Cascade 220 on lempilankani joten melkein kaikki aina tulee neulottua heti jos sitä vain kotoa löytyy. Pikkunyssyköitä vain jää jäljelle. Koska yksi kauluri oli päästävä aloittamaan ihan heti valitsin korvaavaksi langaksi valkoisen Drops Nepalin ja oljenvärisen Cascade Econ. Niitä löytyi sen verran että kauluri on mahdollista heti toteuttaa.Ensimmäinen kauluri jääkin itselleni ja pidän tuosta oljenvärisestä langasta joten kyllä tämä väriyhdistelmä minulle käy, varsinkin kun tuo mallineule on niin kaunis. Ihanaa aaltokuviota.


Tuhannet kiitokset siis lahjasta <3 Ilahdutit kovasti päivääni ja neulontainnostuskin palailee tämän mukana taas kummasti :)

Kommentit

 1. Minuakin houkuttaa kovasti tuo sama ohje! Eikä minunkaan lankavarastossani ole kuin pieniä keränloppuja tuota 220-lankaa, muuten olisin varmaan jo aloittanut neulomisen. Pitänee siis lähteä lankakauppaan. :)

  VastaaPoista
 2. Sanna sama mulla. Turun lankakaupoissa ei vain myydä Cascaden lankoja. Perhana! Tilailuksi menee...ja se aina vähän aikaa kestää.

  VastaaPoista
 3. Huomasin kans tuon ohjeen, tosi kivanoloinen malli.

  VastaaPoista
 4. Katju tätä on ihan kiva neuloakin. Suosittelen :)

  VastaaPoista
 5. Aivan ihana ohje tuo, pakko laittaa to do-listalle. Olet valinnut herkulliset värit kauluriin:)

  VastaaPoista
 6. Minulla ei ole kokemusta tuosta Cascade 220 langasta. Onko se kutittavaa, "karvasta"? Voisiko käyttää merinovillaa? Inkeri

  VastaaPoista
 7. Kiitoksia Zelda. Kun värien asiantuntija kehuu lämmittää kummasti <3

  VastaaPoista
 8. Inkeri. Cascade 220 ei ole mielestäni kutittavaa ja karvaista se ei kanssa ole. Esim Novitan villalankoihin verrattuna se on pehmeää. Merinovillalanka toimii kanssa tässä kaulurissa hyvin. Jos ihosi kestää merinovillaa paremmin voit ihan hyvin toteuttaa kaulurin merinolangasta.

  VastaaPoista
 9. Ihanan raikas väriyhdistelmä! :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Yrityksen ja erehdyksen kautta Threipmuir etenee

LOPAPEYSA(HKO) - YSOLDAN STROKKUR VILLATAKKINA