MIEHEKÄSTÄ MIEHELLE JA DAFFODIL DAAMILLEOlen tässä neuloskellut pikkuhiljaa ihan oman pään mukaan purkulangasta ,josta en tiedä mitä se on, villatakkia miehelle. Lanka on villaa ja varastosta löytyi tarpeeksi keriä tähän projektiin. Takki tulee joululahjaksi joten kiirettä sillä ei vielä ole. Ajattelin laittaa eteen vetoketjun ja hihat neulon sileällä ja 3o2n paneelilla kuten nuo etukappaleetkin. Ukkeli ei tietokoneella muuta katsele kuin Youtube musiikkivideoita, joten pelkoa lahjan paljastumisesta ei ole. Ukkelini on tekniikkakammoinen ja tietokone ei ole hänen lempilaitteitaan ,eli turhat nettiselailut eivät kuulu hänen harrastuksiinsa. Salaisuus siis turvassa.Edellisyönä aloin neuloa itselleni Daffodil- neuletakkia kun törmäsin Ravelryssä tähän malliin. Kotona oli noita lohtulankoja joita ostin vähän aikaa sitten ja sininen ja valkoinen Alpaca oli juuri sopivat tähän takkiin. Raitoja oikein vilisee silmissä, mutta ne tulevat vain takin yläkaarrokkeeseen, muuten takista tulee sininen. Teen takista pitkähihaisen version. Neuloskelen näitä rinnakkain pikkuhiljaa valmiiksi ja postailen taas edistymistä kun jotakin sellaista on tapahtunut . Hyvät viikonlopun jatkot kaikille <3

Kommentit

 1. Daffodilista tulee takuulla ihana. Tosi kiva malli!
  Voi kun minäkin jaksaisin neuloa miehelle villapaidan tai -takin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihastuin kanssa malliin heti. Valitse miehen paitaan joku ihana lanka niin sellainen valmistuu yllättävän nopsaan :)

   Poista
 2. Sulla on aina tosi isotöisiä projekteja. Täällä kateellisena lueskelen ja samalla kudon sukkaa... Molemmista tulee tosi kivan näköistä! Jatkoa odotellen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen aina tykännyt neuloa isompia hommia, masokistiko ...? Sukat ovat tosi tarpeellisia ja niitä ei ole koskaan liikaa, ei sulla on hyödyllinen homma menossa. Kiitokset kehuista ja postailen taas kun homma on edistynyt.

   Poista
 3. Ihanat värit valitsit Daffodiliin. Voi kun itsekin saisi joskus neuloa jotain rakkaalle miehelle. Mutta se ei huoli kuin yhdet sukat ja yhden pipon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo sininen ja valkoinen on aina ihana. En minäkään tiedä tuleeko ukkoni yhtään pitämään tätä takkia, mutta kokeillaan. Kokeile sinäkin lahjaksi neuloa jostakin kivasta langasta ja melko perusjuttua niin josko huolisi. Miehet ei useimmiten halua juuri mitään hienouksia ja palmikoita sen olen ainakin meidän 23 ja 47 vuotiaiden kanssa huomannut.

   Poista

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Yrityksen ja erehdyksen kautta Threipmuir etenee

Threipmuir ja muutenkin teemana Ysolda ja värikkäät neuleet

Värit innostavat näin valoisaan aikaan