Iðunn


Edelliseen postaukseen viitaten, ylempi malli päätyi eilen puikoille. Alempaankin tosin taisi tulla jo langat tilattua...
Mallin nimi on 

Iðunn  ja ei aavistustakaan miten tuo islantilaisnimi kuuluu lausua,saatikka mikä tuo eksoottisen näköinen kirjain tuossa toisena on. Mallin ohjeet löytyvän uusimmasta Knittystä. Suunnittelija on Ragga Eiríksdóttir.



Lanka josta neulon on Dropsin Nepalia ja puikot 4,5mm KnitPro pyöröt. Eilen saatiin pojan suurella avustuksella, kotia siivottua ja tänään ehdin taas vähän neuloskellakin välillä. Poika siivosi kitisti suurimman osan kun äidin paikat kestivät hommaa vain muutaman tunnin päivästä Ruokien tekoon ryhdymme huomenissa ja maustekakku on jo leivottuna kaapissa. Tänään voi ehkä tulla tuollainen pullien paistaminen mieleen, mutta kolmen aikuisen huushollissa on niin mukavaa kun ei tarvitse ihan hirveästi hössöttää "pakolisia" joulutraditioita. Valitaan vain parhaat ja kullekin tärkeät perinteet ja syötävät ja nautitaan joulunalusajasta ihan kohtuullisen rauhassa. Kuusikin meille laitettiin jo eilen ja ihanaa nauttia sen kauneudesta ja tunnelmasta <3 Lahjat on kuusen alla ja nekin mitä olen ostanut enkä itse tehnyt on tilattu nettikaupoista ilman juoksuja kaupoissa. Meillä on myös kissamme Epun 6-vuotissynttärit jouluaattona, joten kissoilekin on tietysti hommattu omat lahjansa lemmikkieläinliikkeestä. Uudet minttupussit laitetaan kuusen alle ja pojat saavat avata oman lahjansa. Hajun perässä kisut kyllä löytävät omansa. Sukuloimista kuuluu tietysti myös joulupuuhiimme, mutta muuten vain lepäillään , lueskellaan ja laiskotellaan.

Oikein hyvää ja rauhallista joulua kaikille ja vetäydytään nauttimaan läheisten kanssa jouluajasta .

Kommentit

  1. Onpas ihanat Joulun värit!
    Eli: hyvää joulua siis sinne :O)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos paljon :) Oikein hyvää joulua myös sinulle ja läheisillesi <3 Vietetään oikein rentouttava ja mukava joulu.

      Poista
  2. Kaunis neuletakki on tulossa tästä. :) Nepalkin on niin ihana lanka.
    Hyvää joulua sinnekin!

    VastaaPoista
  3. Kiitos kehuista ja toivotuksista :) Olen kanssa ihastunut Nepaliin nyt kun olen vihdoinkin siihen paremmin tutustunut. Hyvää joulua myös sinulle ja jatketaan käsitöiden merkeissä puolin ja toisin joulunpyhien jälkeen <3

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

HIHAT JA VARTALO YHTEEN

LÄMMIN SHAALI TALVEKSI - COPSE / BT FALL 2015

YKSI SUKKA , PEITON KOLMANNES JA VARTTIA VAILLE VALMIS VILLURI