CONINA SOCKS JA RAKASTAN UUSIA PUIKKOJANI


Malli:Conina socks / Rachel Coopey (Coop Knits)
Lanka: Louhittaren Luola Väinämöinen väri Antiikki, menekki vajaa 100g
Puikot : KnitPro 2,25mm pyöröt
Koko: L / pituus 37


 Uudet sukkani valmistuivan jo pari päivää sitten mutta postailen ne vasta nyt. Puuhaillut tässä kaikenlaista ja tietokoneellaa vietetty aika ollut vähissä. Puuhailuun on liittynyt uskomatonta kyllä Nalle lanka , porakone ja vyyhdipuut. Pelle Peloton minussa lykkäsi tuollaiset pienet vyyhdinpuut porakoneen pesään ja surautteli värjättävän Nallen vyyhdeille tuossa tuokiossa. Kissat ja mies katselivat ihmeissään, mutta eivät sanoneet mitään. Tottuneet jo näihin luoviin hullutuksiin...


Sitten sukkakuviin. Ette tiedäkään kuinka hankalaa on toimia tälläisena ylipainoisena jäykkänivelisenä ja reumaattisista kivuista kärsivänä sukkamallina. Kuvat on mitä on mutta toivottavasti arvostatte edes kovaa yritystä : )


Coop on taas suunnitellun niin kauniit sukat. Olen ostanut tämän ohjeen varastooni jo aiemmin, mutta nyt vasta ostin siihen vähän yleellisempää sukkalankaa ja ihanat tuli. Väiski on ihanaa lankaa ja malli on kaunis niin ei kai tätä voi enää mokata.


Omissa jaloissani nämä kauniit kaarrokset tuossa pitsipaneelissa eivät oikein pääse oikeuksiinsa kun nuo jalkateräni ovat kokoa töppö. Jos olisi sirommat jalat leveydeltään ja hitusen pidemmät jalkaterät sukan malli pääsisi oikein oikeuksiinsa.


Sukat eivät olleet vaikeat neuloa vaikka ne voi siltä näyttääkin. Tarkkana sai seurata ohjetta niin kuin näissä kauniissa pitsisukissa aina, mutta vaikeaa neulottavaa ei mallissa tullut vastaan. Hankalin silmukka oli kierretty nurja, jota tuli kantalappuihin, mutta sen hankalampaa ei tarvinnut osata.


Kurvikuva <3


Kurvikuva 2 <3


Nyt sain jo uudet Karbonz puikot käyttööni. Ihanat. Aloin neuloa Cookie.A:n Pointelle sukkia ja lankana on Fabel. Puikkokoko on 2,5mm. Karbonz puikot ovat ihanan tuntuiset, kevyet ja kädet eivät tunnu niissä hikoilevilta. Lisäksi rakastan noita metallikärkiä jotka ovat terävät. Tykkään KnitPron Nova puikoista yleensä, mutta käteni hikoilevat niiden kanssa ja saan käydä pesemässä nihkeitä käsiäni vähän väliä. Näissä puikoissa on tuo Nova puikkojen hyvä terävä kärki, mutta muu osa on tuollaista satiinin sileää hiilikuitua joka ei hiosta ollenkaan. I like it ! Kaapeli on ohut ja pehmeä ja magic loop onnistuu loistavasti.


Lähempää kuvaa puikoista


 Työpöytäni tällä hetkellä. Ikean tietokoneen "sylipöytä" , pojan Lontoosta lähettämä kortti jonka avulla on helpompi seurata ohjeen riviä, kynä ja tietysti ohje. Poika on tällä hetkellä Pietarissa ja ikävä on kova, kortti auttaa vähäsen siihenkin vaivaan.


Kuten huomaatte toinen sukka on jo valmis ja toista juuri aloitettu. Lähdenpä hommiin. Ensin täytyy tehdä ukkelille ruokaa kun tulee kohta töistä ja sitten jatkamaan neulomista. Hyvät pyhän jatkot kaikille.

Kommentit

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viesti löytyi,kiitoksia vaan. Olen itsekin huomannut tämän ilmiön,mutta en saa sitä korjatuksi. Bloggerin oma vaiva. Kiitos sinulle kehuista ja pyöröt ovat tosiaan kivat käytössä, kokeile ihmeessä :)

      Poista
  2. Voi sentään, tämä pohja tekee ainakin cromessa minulle sen, että lähettää jokaisen kommenttini tuplana ja kun poistan toisen, niin poistaa molemmat:( mutta näet varmaan kommenttini sieltä sähköpostista:)

    VastaaPoista
  3. Noita hiilikuitupuikkoja olen ajatellut itsekkin kokeilla, kunhan saisin hankituksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä tykkään. Tilasin nämä saksasta, mutta huomasin että Lankaideakin myy näitä täällä lähempänä. Tilasin nimittäin näitä lisää, hih....

      Poista
  4. Kauniit sukat! Ja näemmä lisää ihanuuksia pukkaa. :)

    VastaaPoista
  5. Aivan upeat sukat nuo Coninat ja kauniilta näyttävät tulossa olevat Pointelletkin. :)
    Huomaan, että hiilikuitu oli sitten ihan sun juttusi! Itse en ollut aluksi sataprosenttisen tyytyväinen, mutta nyt kun menossa on jo kolmannet, ei kun neljännet, sukat kakkosen hiilikuitupuikoilla, niin tuskin enää vaihdan vanhoihin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mä ihastuin heti. Tykkään näistä ja Cubicseista molemmista yhtä paljon. Ainoat puikot mihin olen koskaan tosi pettynyt on Addin pitsipyöröt. Alussa ne tuntui hetken hyviltä, mutta se niiden pinnoite on ihan kammottava nihkeä ja haiseva . Kädet haisee ihan metalliselle ja on heti nihkeät kun on hetken työskennellyt niiden kanssa. KnitProt on yleensä hyviä. Tykkään Symfonieistakin, mutta niitä on mennyt vähän poikki .

      Poista
    2. Cubicseista mä en tykkää ollenkaan, ne jäi kertakokeilun jälkeen tarpeettomiksi ja Addin pyöröistä olen täsmälleen samaa mieltä sun kanssasi. Se haju on ihan kauhee, mut ei onneks tunnu tarttuvan neuleeseen samalla tavalla kuin sormiin. :)

      Poista
    3. Jännää miten eri neulojat kokevat nuo Cubicsit. Toiset tykkää kamalasti ja toiset taas ei saa niihin oikein otetta . Tykkään niiden neulontajäljestä. Tulee jotenkin tasaisempaa pintaa ja silmukat on siistejä. Additkin on tosi hyvän malliset mutta tuo pinnoite pilaa ne kyllä minulta kokonaan. En mielelläni niitä käytä jos muita on vapaana. Mielipidekysymyksiähän nämä :)

      Poista
    4. Minäkin tykkäsin kyllä Cubicsien jäljestä, mutta en siitä, miltä puikot tuntuivat käsissä. Ehkä puristan puikkoja liikaa, sillä niistä jäi ikävästi sormiin painaumat :)
      Ja toisaalta joskus kauan sitten, ennen kuin tiesi paremmasta, kelpasivat markettien peruspuikot ihan vallan mainiosti...

      Poista
    5. Ihan totta. Hitusen on tainnut karata Hifistelyn puolelle, mutta kun se on niin kivaa ja tilpehöörit vie mennessään. No toisaalta ennemmin tällaisia paheita eikä mitään perjantaipulloja....kyllä näistä kaikille enemmän iloa tulee :)

      Poista
  6. Ihania sukkia molemmat!
    Komppaan Zeldaa, jotenkin kommentointi takkuaa täällä. Saa nähdä, tuleeko tää kommentti kahdesti. =)

    VastaaPoista
  7. Ei tullut. Se yleensä takkuaa vain ensimmäisellä kommentoijalla. Ei enää muilla, onneksi.Kiitoksia sukkakehuista :)

    VastaaPoista
  8. Vastaukset
    1. Kiitoksia Neulisti . Pointellet vaan nakkasin pussin pohjalle. Olin sekoittanut oikean ja vasemman sukan kuvioita ja kantapään paikkoja ja nyt en jaksanut enää niitä katsella ja selvitellä miten toisen sukan jalkaterän saisin jatkettua. Olkoon ainakin hetken poissa silmistä ja mietin mitä teen niiden kanssa. Sen siitä saa kun vaan neuloskelee liiemmin ohjetta lukematta. Olisi jo pitänyt tällä kokemuksella oppia ..

      Poista
  9. Ihania sukkia! Ja tykkään kovasti hauskoista säihkysäärikuvistasi;-)
    Täällähän se vastaus tuohon hiilikuitupuikko-kysymykseeni tulikin. Mulla on yhdet sukka-sellaiset, mutta en ole vielä kokeillut. Kuutiopuikkojen erinomaisuutta vähän ihmettelen - katkaisin yhden kuution ja yhden pyöreän knit pron nelospään ja nyt käytän sit kaapelin toisessa päässä pyöreää ja toisessa kantikasta enkä huomaa mitän eroa jänjessä...

    VastaaPoista
  10. Heippa!

    Sopivatko Karbonzien hiilipuikot Knit Pron kaapeliin?

    VastaaPoista
  11. Karbonzit sopii joo. Kaikki KnitPron päät sopivat samoihin kaapeleihin. Itselläni ei vielä Karbonzien irtopäitä ole, mutta missä niitä myydään mainitaan että käyvät samaan kaapeliin kuin muutkin .

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

HIHAT JA VARTALO YHTEEN

LÄMMIN SHAALI TALVEKSI - COPSE / BT FALL 2015

YKSI SUKKA , PEITON KOLMANNES JA VARTTIA VAILLE VALMIS VILLURI