ROCKY COAST 2 JA RUMPLED - SUKAT


Malli: Rocky Coast Cardigan / kirjasta Coastal Knits , Hannah Fettig
Lanka : Drops Nepal , menekki 600g
Puikot : Knitpro Cubics 5mm ja 6mm


Anteeksi nyt taas nämä sängyssä napsitut kuvat. Flunssa piru iski tännekin ja täällä tuli nyt eilen vietettyä ilta ja sama jatkuu tänäänkin. Sain tämän kummitytön lahjan valmiiksi muutama päivä sitten , mutta laitan kuvat vasta nyt kun synttäri on tänään. Onnea Milja <3 Saat takin kun tulet käymään, ehkä siis jo parin päivän päästä : )

Rakastan tätä pintaneuletta yli kaiken. Se on vaan niin kaunis. Pehmeästä alpakka-villalangasta neulottuna pinnasta tulee ihanan pehmoisen oloinen ja lämmin. Hyvä ominaisuus ikuiselle vilukissalle kuten Miljalle.


Villatakin hihat vaikuttavat onnettoman kapoisilta vaikka neuloin niihin hitusen tuota lisätilaakin. Onneksi kokeilin saajan päälle tätä takkia kun hihat olivat vielä neulontavaiheessa ja kyllä se päälle mahtui. Luulen että hihat ovat tarkoituksella näin naftit. Niiden on varmasti tarkoitus pitää takkia paremmin yllä kun muuten se valahtaa helposti olkapäiltä pois , ainakin jos on pienet hartiat.


Ihanaa neuletta <3


 Malli : Rumpled, kirjasta Socktopus 17 pairs of socks worth showing off/ Alice Yu
Lanka: Drops Fabel, menekki 100g
Puikot: varressa KnitPro Karbonz 2,5mm ja jalkaterässä KnitPro Karbonz 2mm . Pyöröt tietysti .
Koko : L 37



Uudet tyttömäiset pitsisukkani. Malli uudesta kirjastani. Mukavaa flunssaneulomusta. Taitaa muutenkin iskeä taas pahanlainen sukkaneulomushimo....


 Kirja-aleista löytöjä :




 Näin paljon uusia sukkamalleja kympillä !



Alice Starmore - fanina olen tätä himoinnut pitkään. Kirjoneuleetkin taas kiinnostaisivat ja ne ovat nyt myöskin taas niin IN .



Kirjoneulekiinnostukseen viitaten.... Nyt minulla on siis kaksi kirjaa täynnä kirjoneulemalleja. Kyllä kelpaa. Aiemmin kirjastostani löytyi vain nuo 90-lukulaiset pakolliset Kaffe Fassetit, jotka ovat aina ihania, mutta hitusen lisää ei haittaa.


Ja vielä yksi kirja jota olen himoinnut. Carol Fellerin ihania palmikoita. Upea kirja !!


Äidin hoitsu . Olen joskus aikaisemmin ottanut kuvan meidän perheen kissahoitsusta. Silloin hän hoiti poikaamme joka oli sairaana. Nyt hän vuorostaan on istunut äipän seurana kun äippä on kipeänä ja köhii kummasti.


Rakas, rakas kisupoika <3 <3 <3

Kommentit

  1. Voi, mitä ihania kirjalöytöjä! Haluaisin kans jonkun kirjan tai edes hyvän ulkolaisen lehden. Neuleesi on kaunis. Paranemista flunssasta. Minulla kolmas päivä migreeniä? Tai toivon että se on migreeniä. EI auta lääke. Inhottavaa, mutta tähän tottuu.

    VastaaPoista
  2. Ihana Rocky Coast ja upeat romanttiset pitsisukat!
    Kylläpä olet tehnyt mahtavia kirjalöytöjä. Luvassa on siis rutkasti kirjoneuletta, palmikoita, pitsisukkia... Jään odottelemaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katsotaan mitä saan tulevaisuudessa aikaiseksi. Kiitokset kehuista , onkin romanttinen ja tyttömäinen olo uusissa sukissani <3

      Poista
  3. Olen tyytyväinen ostoksiini. Kirjat on niin inspiroivia ja hyvää ajankulua. Kiitos taas kehuista, lämmittävät kovasti :) Kurjaa kuulla että kärsit noin kammottavasta migreenistä noin monta päivää. Toivottavasti helpottaa pian. Mitä olen ymmärtänyt tuo vaiva on melko kammottavaa ja kurja kärsiä. Oma flunssani on varmasti pientä tuollaisen rinnalla. Nivelpipuihin olen joutunut tottumaan ja tiedän miltä tuntuu kun mikään ei auta. Tsemppiä sinulle ja toivon todella että olosi paranee pian <3 Lääkäriin kannattaa mennä jollei helpota ja et ole vielä ollut. Jos sieltä saisi sellaiset tropit että auttaisi ainakin tulevaisuudessa. Jotakin estolääkitystä kait on migreenikohtauksiin saatavilla, luulisin ? Voimahalit Littoisista...Viikarikin lähettää.

    VastaaPoista
  4. Upeita neuleita täällä jälleen! Palmikkoa ja kaunista pitsiä... Mainiot kirjalöydötkin olet onnistunut tekemään. Selasin tuota Fair Isleä pari päivää sitten, mut jätin vielä kauppaan. Mitä tykkäät hiilikuituipuikoista?
    Toivottavasti vointisi on jo parempi - onhan sulla paras mahdollinen hoitaja!

    VastaaPoista
  5. Kiitos Susu vallan tässä menee hämilleen :) Hiilikuitupuikkoja rakastan ! Postailin niistä mielipiteitäni joku aika sitten ja innostus on vain vahvistunut. Ostin noiden ekojen jälkeen pyöröpuikkoina kaikki koot välillä 2-3,5 mm ja olen käyttänyt niitä siitä lähtien vallan. Luulen että jos harkitset liikkeeseen tilaamista niin eivät ne jää hyllyn lämmikkeiksi. Ne on jotenkin niin houkuttelevan näköisiäkin. Varsinkin sukkapuikot viehättävät minun silmäänikin. Ne on jotenkin niin ihanat. Kuten hyvin tiedät me neulojat ollaan aika välineurheilijoita ja kokeillaan aina kaikkea uutta ihan innolla. Hoitaja on hoitanut minua tunnollisesti ja hellyydellä , mutta flunssa piru taitaa ola juuri pahimmassa vaiheessa tällä hetkellä. Ei tämä mikään ihan kauhea tauti ole esim. kuume ei ole korkea, mutta rinnassa ja nokassa on sellaiset rutinat ja porinat että se tekee olon vähän kurjaksi. Varmasti muutaman päivän päästä ollaan jo paremmassa vaiheessa. Toivotaan että Viikarikin pääsee sitten taas normaaliin päivärytmiinsä ja lepäämään, kultainen kisu <3

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

HIHAT JA VARTALO YHTEEN

LÄMMIN SHAALI TALVEKSI - COPSE / BT FALL 2015

YKSI SUKKA , PEITON KOLMANNES JA VARTTIA VAILLE VALMIS VILLURI