ROCIO , DIZZY JA PERUSKAURAA



 Rocio valmistui pari päivää sitten : )


MALLI: ROCIO, JOJI LOCATELLI
KOKO: ISOIN OHJEESSA OLEVA
LANKA : HOLST GARN COAST, MENEKKI 225g. VÄRI BEGONIA.
PUIKOT: KNITPRO 3,5mm PYÖRÖT


Tämä malli on selästään niin kaunis.  Pitsipaneelissa vaan on jotakin mikä viehättää silmiäni kovasti.
Neuloin jakkuun lyhyet hihat . Kuten aiemmassa postauksessa taisinkin jo kertoa käytän tätä lyhythihaisena paitana topin kanssa. Lanka on niin ihanan pehmeää, ohutta ja hengittävää että kesäkuumalla tämä on ihanteellinen paitana pidettäväksi.


Tiedän että värivalintani keski-ikäiselle huomattavan ylipainoiselle ihmiselle on varsin erikoinen, mutta kun en välitä. Olen tottunut kiloihini ja tykkään väreistä, joten käytän kaikkia mitkä piristävät mieltä ja viis veisaan miltä ne ehkä välillä muista näyttävät. Nyt tykkäsin tyttömäisestä vaaleanpunaisesta ja mielestäni tämä on ihana.


 Lankaa en voi kylliksi kehua. Neuloin nytkin 700m/100g lankaa 3,5mm puikoilla ja vaikka neulottaessa jälki näyttää harvahkolta niin kun neuleen on pessyt ensimmäisen kerran pinta tasoittuu ja lanka ihmeesti "turpoaa" ja neuleesta tulee nättiä , tasaista ja pehmeää. Rakastan tätä lankaa. Onneksi sitä on varastossa vielä kahta väriä.


Rocion valmistumisen jälkeen olen neulonut tätä "aluspaitaa" Ecuador  jakulleni. Todella tylsähköä ja yksinkertaista neulottavaa. Neulon ilman ohjetta yksinkertaista peruspaitaa, kiilamaisesti lisään silmukoita helmaa kohden. Haluan Ecuadorin henkeen sopivasti tähän paitaan liehuvaa helmaa. Paidasta tulee muuten yksinkertainen ja juuri sen  takia todella monikäyttöinen, joten yritän saada tämän nopsaan valmiiksi.
Holstin Coastista 2,5mm puikoilla tätä saa kyllä hitusen nypytelläkin, mutta telkkari-/ seurusteluneuleeksi tämä on juuri omiaan. Ei paljoa tarvitse ajatella ja katsoa sen kun nypyttää vaan . Haaveilen tähän asukokonaisuuteen ehkä vielä hameestakin. Hametta en ole ikinä neulonut ja se olisi kiinnostavaa kokeilla....saa nähdä...


Kun istuskelen ulkona tai muuten vain kyllästyn tuon sileän neulomiseen olen neulonut Cookie.A:n Dizzy sukkia. Malli on kanssa helppo, mutta on siinä sentään vaihtelua tuohon sileän neulomiseen. Sukista tulee kivan reippaan näköiset. Välillä jotakin muuta kuin ihan pitsisukkia, tykkään : )
Window to my soul ei ole tässä välissä edennyt, mutta kulkee yhä kierrossa mukana . Ostin Ravelrystä Boo Knitsin huiviohjeen ja mieleni teksisi aloittaa sitäkin vaikka vanhojakin huiveja on kaksi kesken. Maailmassa on ihan liikaa houkutuksia , miten niitä voi pieni neuloja vastustaa ?

Kommentit

  1. Oi että kun Rocíosta tuli ihana! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ISO KIITOS SINULLE KUN AUTOIT LANKAHADÄSSÄ : )

      Poista
  2. Rociosta tuli kaunis, kiva väri, saa sitä hempeillä vaaleanpunaisellakin, löytyy pinkkiä minultakin puseroiden merkeissä, hieman pyöreä kun olen minäkin...
    Sukat etenee mukavasti, itsellä taas ei, pitäis saada keskittymisaikaa niiden sukkien kantapäähän, nyt sitä on tietysti, pitääpä yrittää väkertää kantapää loppuun...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. KIITOS ARMI. AIONKIN HEMPEILLÄ UUDELLA KAUNIILLA PUSEROLLANI. ONNEA MARILINDAN KANTAPÄIHIN : )

      Poista

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

HIHAT JA VARTALO YHTEEN

LÄMMIN SHAALI TALVEKSI - COPSE / BT FALL 2015

YKSI SUKKA , PEITON KOLMANNES JA VARTTIA VAILLE VALMIS VILLURI