OI REDFORD


 Olen aina ollut Robert Redfordin vankkumaton fani. Kun villapaidalla on sama nimi kuin tuolla ihanalla näyttelijä- ohjaajalla niin pakkohan sellainen on neuloa. Paita tulee pojalleni joka on mielestäni vähintäänkin yhtä komea kuin Robert ja fiksuus ja karisma suorastaan säteilee pojasta. Yhtäläisyyksiä on vielä tuo kiinnostus yhteiskunnallisiin asioihin ja poikahan opiskelee poilitiikkaa ja valtio-oppia Turun yliopistossa, joten Redford -paita sopii hänen persoonaansa täydellisesti.


Paita on edennyt tällaiseen vaiheeseen . Etu- ja takakappaleet on neulottu ja pingotettu. Sivukappaleet valmistuivat juuri ja pingoitin ne vuorostaan keittiön pöydälle. Hihoja alan neuloa kun saan nuo kappaleet neulottua yhteen koska aion kokeilla onnistuisiko tässä mallissa hihojen neulominen ylhäältä alas pyörönä. En millään jaksaisi ommella tässäkin paidassa taas niin paljon saumoja. Kokeilen taas muotoilla hihapyöriöt lyhennetyillä kerroksilla ja toivon että homma sujuu tässäkin mallissa.


Lanka on  Holstin Noblea ja se on todella riittoisa lanka. Olen saanut tähän mennessä lankaa kulumaan n. 150g. Puikot on 3,25mm KnitPro pyöröt.

EI PAHA <3

Kommentit

 1. Ootko huomannut, että Redfordissa ja Pittissä on vähän samaa näköä? ;)

  VastaaPoista
 2. En ole ennen ajatellut, mutta nyt kun mainitsit niin taitaa kyllä olla ihan totta. Eipä se Pittkään ole hullumman näköinen : ) Hyvissä leffoissakin näytellyt. Babel ehkä lemppari hänen leffoistaan.

  VastaaPoista
 3. Ei paha, ei. Ja neulekin näyttää kivalta! :)

  VastaaPoista
 4. Sanna neuleesta saa vain hiukan tolkkua , mutta toivotaan että ompeluhommat maistuisivat minulle pian niin alkaisi vähän muotoutua tuo pusero.

  VastaaPoista
 5. Odotellaampa tässä sitten puseron valmistumista.. näyttää hyvältä tuolla värillä. Nämä edellä mainitut näyttelijät toosi hyviä näyttelijöitä:)

  VastaaPoista
 6. ArmiL, toivottavasti ei tarvitse hirvittävän kauaa odottaa. Ompelumojoani tässä itse odottelen.Näyttelijät ovat siis sinunkin makuusi..hyvä arvostelukyky mielestäni rouvalla ; )

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Yrityksen ja erehdyksen kautta Threipmuir etenee

LOPAPEYSA(HKO) - YSOLDAN STROKKUR VILLATAKKINA