NEULOTTU ON


1. Hugoa . Takakappale valmis ja ..


etukappale suunnilleen puolessavälissä.


Keskikuvio ei ole ollenkaan niin työläs kuin luulisi kun opettelee tuon kikan silmukansiirroista ilman apupuikkoa. Kaksi kikkavideota löytyy täältä ja täältä. Oikealle ja vasemmalle risteävään on kaksi erillaista tapaa ja molemmat helppoja. Itse käytän tuota jälkimmäisen videon tapaa neuloa oikealle risteävän silmukan ja ensimmäisen videon tapaa neuloa vasemmalle risteävän silmukan. Maku- ja tottumiskysymyksiä, nuo vain ovat ne tavat jotka olen sattunut ensimmäisenä tähän hommaan oppimaan.

 2. Redford II  . Toiseen kertaan neulottava Redford on edistynyt samaan vaiheeseen kuin ensimmäisellä kerrallakin pääsin. Etu- ja takakappaleet neulottu. Sivukappaleet neulottu ja nyt on kaikki pingotettu muotoonsa. Mittailin todella tarkkaan  kappaleet ja nyt ne onneksi vaikuttavat oikean kokoisilta. Huh , enää en olisi halunnut niitä purkaa ja aloittaa alusta.


 3. Waterhouse. Omakin paita on ollut aina välillä työn alla ja se on edistynyt näin paljon. Paitaosa on valmis kokonaisuudessaan ja hihoja neulon parhaillaan. Eka hiha melkein valmis ja toinen puuttuu vielä kokonaan.


tykkään tosi paljon tuosta Coast-langan väristä, jonka nimi on Tweed. Ihana sinertävän...vihertävän .. harmahtavan..mikälie, mutta kaunis on ja jännittävä, näyttää eri valaistuksissa aina ihan erilaiselta.


Tykkään tämän paidan rennosta fiiliksestä. Tosi kiva ja tulee jotenkin oman nuoruuden (80-luku) vaatemuoti mieleen. Yliväljää ja rentoa.


Kaula-aukko ja olkapäätkin ovat kivoja. Neulotaan ainaoikeaa ja V-aukko on huoliteltu vain parilla kerroksella ainaoikeaa. Ei siis perinteistä siistiä resoria reunaan vaan huolettomampi look on valittu tähän malliin ja se sopii siihen loistavasti.


Maltan tuskin odottaa että tämä valmistuu ja saan sen käyttöön.

Kommentit

  1. Kylläpä sulla on taas puikot kilkattaneet! Neuleet on edistyneet hurjasti. Jos en ole aiemmin sanonut, niin tuon Waterhousen pitsikuvio on tosi kaunis!

    VastaaPoista
  2. Sanna olen kanssasi ihan samaa mieltä. Tuo pitsi on jotenkin niin klassinen mutta paidan tyyli tekee siitä jotenkin rennon ja soljuvan. Kyllä meillä vaan on hyvä maku, vai mitä blogikamu ?

    VastaaPoista
  3. Ihana malli. Mullakin tukli tuosta ihan kahdeksankytluku mieleen. Näytiin niin tutulta kun selailin täs just pari päivää sitten vanhoja Sandra-lehtiä. Niiden mallit muuten näytti hämmästyttävän ajankohtaisilta...

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Yrityksen ja erehdyksen kautta Threipmuir etenee

LOPAPEYSA(HKO) - YSOLDAN STROKKUR VILLATAKKINA