GRETTIR , NYT PÄÄSTIIN ITSE ASIAAN .


 Hihat, neulottu. Alaosa vartalosta neulottu ja nyt päästiin itse kirjoneuleen neulomiseen.


Kirjoneuleen neulominen olisi itse asiassa päässyt alkuun jo minun puolestani eilen, mutta poika kävi tänään päivällä postista hakemassa lankapaketin, jossa nuo "värilangat" olivat.


Värilangoiksi valikoituivat siis nuo samat värit kuin itse alkuperäisessäkin miesten versiossa on. Musta, valkoinen ja hopanharmaa , tyylikäs yhdistelmä lisättynä tuohon keski-harmaaseen.


Viikari- raukka on jo uupunut päivän riehumisista. Kissaherra innostui taas aamupäivällä riehumaan täällä 6v. nuoremman veljensä kanssa niin että taitaa mennä alkuilta nukkumisessa.


No minulle kelpaa tuollainen laiskempikin henkinen tukija kun uurastan tätä miesten puseroa. Kiva tätä on ollut neuloa. Opin uuden tavan tehdä lyhennettyjä kerroksiakin. Tässä tavassa ei tehdä tuota käännä&kierrä silmukan "kuristamista", vaan touhutaan langankierrolla sen sijaan . Opetusvieoita hommaan löytyy TÄÄLTÄ

Kommentit

 1. Mielenkiinnolla odotellaan että minkälainen tulee tästä kirjoneulepaidasta varmaan aivan mahtava. Ensi viikolla lähden Ouluun sinne sopeutumisvalmennuskurssille, aikanen nousu maanantaina ja ajaminen sinne, jännittää...

  VastaaPoista
 2. Itsekin odotan. Ei malttaisi taas lopettaa neulomista millään vaikka olisi noita muitakin hommia. Onnea kurssille. Olen varma että kaikki menee hyvin. Alkujännityksestä kun selviää niin olet varmasti iloinen että tuli kurssille lähdetyksi. Niistä saa kuitenkin joka kerta ainakin kivoja kokemuksia ja näkee uusia ihmisiä : )

  VastaaPoista
 3. Hyvältä näyttää! Minä olen joskus tuolla langankierrolla tehnyt lyhennettyjä kerroksia, mutta en muista missä.

  VastaaPoista
 4. Niin, varmaankin kirjoneuleosuus on neuleen mielenkiintoisin vaihe!

  VastaaPoista
 5. Hepsi, kuten siis tiedät on tuokin varsin kätevä tapa neuloa noita lyh. kerroksia.
  Ingi, totta turiset. On tosi mielenkiintoista seurata rivi riviltä miltä neule alkaa näyttämään kun työ edistyy. Olen vain armottoman hidas neulomaan kirjoneuletta. Harjoituksen puutetta , luulisin.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Yrityksen ja erehdyksen kautta Threipmuir etenee

Threipmuir ja muutenkin teemana Ysolda ja värikkäät neuleet

Värit innostavat näin valoisaan aikaan