LITTLE WAVE


Edellisessä postauksessa esittelemistäni malleista puikoille päätyi ensimmäisenä Little Wave villatakki. Neulon ohjeessa olevan miesten version ja villuri tulee pojalle kunhan valmistuu.


Pintaneule on jänskän näköistä ja ei ollenkaan vaikeaa, kunhan sen verran on ajan tasalla että missä kerroksessa mennään että siksak- kuviot tulevat oikein . Takin kylkiin tulee väliin tuo kiva ainaoikein paneeli. Kiva yksityiskohta minusta. Lankana on luottolankaani eli Holstin Supersoftia ja värin nimi on Oxford, sopii yliopistopojalle . Puikot on 4mm Cubicsit. Yritin ensin 4,5mm , mutta niillä tuli jotenkin tässä mallineuleessa mielestäni liian harvaa jälkeä joten vaihdoin astetta pienempiin puikkoihin.


Kovin paljoa en ole vielä edistynyt, mutta uudeksi vuodeksi on varattuna Holmes NYC ja Deadwood - sarjoja katsottavaksi ja eiköhän käsityöt siinä samassa edisty. Lisäksi on vielä joulupukilta saadut Hitchcock Masterpiece Collection ja Stanley Kubricin leffaboksi, joten katsominen ei lopu heti kesken. Kyllä minun kelpaa vaikka Littoisissa yöllä tuntuukin kuin sotatoimialueella asuisi, on sen verran innokkaita raketti-ihmisiä nämä naapurit. No 27- vuotta touhua on jo seurattu niin kyllä siihen on jo tottunutkin, ei tule yllätyksenä. Onneksi meillä ei ole kissat koskaan olleet räjähdyksistä moksiskaan, eli ne eivät meitä kyllä oikeasti haittaa. Kerrankos sitä ja yksi ilta vuodessa jne, jne. Annetaan kaikkien kukkien kukkia.


Vetäydyn nyt siis keski-ikäiseen tylsyyteeni itsekseni neulomaan ja nattimaan ohjelmistani. Perunasalaatti ja tuoresalaatti on jääkaapssa ja nakkeja ja muita saa jossakin vaiheessa helposti lämpimäksi eli laiska ja mukava ilta on minulla tiedossa. Juuri sellainen kun itse haluan. Hauskaa uuttavuotta kaikille ja muistakaa suojalasit jos juhlitte rakettien kanssa !

Kommentit

 1. Kyllä poikaasi taas onnistaa, noin ihana neule tulossa!
  Leppoisaa vuodenvaihdetta sinne "sotatantereelle" ja neulerikasta uutta vuotta, blogikamu! :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Sanna Blogikamuseni. Sinulle kanssa oikein hauskaa uuttavuotta ja ihania uusia projekteja ja ideoita sinulle toivottelen tulevallekin vuodelle : )

  VastaaPoista
 3. Jaaha, mullakin on paljon pienemmät puikot kuin ohjeessa, 4 muistaakseni. Piti vaihtaa resorin jälkeen isompiin, mutta unohdin ja hyvä niin, koska tuo on just sopivan jämäkkää, että neulos tulee esiin.
  Onko sulla rekallinen tota Holstia?

  VastaaPoista
 4. Mokkakissa ei ole rekkalastillista, ikävä kyllä. Aina täytyy tilata lisää. Nytkin odottelen Tanskasta lisää tätä lankaa kun viisi kerää jotka kotoa löytyi loppuivat.Toivottavasti odotus ei veny pitkäksi kun sormet syyhyäisi jo jatkamaan.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Yrityksen ja erehdyksen kautta Threipmuir etenee

LOPAPEYSA(HKO) - YSOLDAN STROKKUR VILLATAKKINA