VAIHTEEKSI KOKOPÄIVÄVIRKKAUSTA


 Sain joululahjaksi pojalta kassillisen Seiskaveikkaa ja siitä on ollut valtavasti iloa lähipäivinä uuden virkkuukoukkusettini kanssa . Hurahdin hommaan ihan täysillä. Aloin virkata isoäidinneliöitä ja siitä idea on kasvanut pikkuhiljaa tähän muotoonsa. Koukku on 4mm KnitPro .Virkkaan keskelle 4kpl perinteisiä isoäidinneliöitä ja yhdistän ne isommaksi neliöksi. Isompaan neliöön virkkaan ympäri muutamia kerroksia samalla tekniikalla . Valmiiden isojen neliöiden koko on 75cm x75cm ja yhdistelen näitä 4kpl peiton keskiosaksi jonka ympäri virkkaan taas kerroksia toistaen samaa tekniikkaa. Isosta peitosta siis haaveilen, katsotaan kuinka käy ??

Rookin olen muuten jo neulonut valmiiksi ennen joulua, mutta postailen siitä enemmän kunhan muutama päivä on vielä mennyt. Menee vielä lahjaksi nimittäin.


Yhdet pitsisukat valmistuivat myös itselle jouluksi. Lanka Novitan Opi villasukka lankaa (pojan lahjapussista) ja puikot 3,5mm. Malli löytyy Annikaisen blogista.


Postailen vielä lisää ihania saatuja lahjoja seuraavalla kerralla .  Luvassa on ainakin ihanaa käsinkehrättyä lankaa, kaunis huovutettu rintakoru ja Väiski Sporttia. Nyt pitää mennä syömään muiden kanssa kinkkua. Hauskaa Tapaninpäivää kaikille : )

Kommentit

  1. Ohhoh! Onpas upean näköinen virkkuuprojekti!
    Ja somat sukat! Tuo AnniKaisen sukkamalli onkin tosi kiva, se pitää taas muistaa kun seuraavaksi aloitan sukkia.
    Mukavaa Tapaninpäivää sinullekin! :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Yrityksen ja erehdyksen kautta Threipmuir etenee

LOPAPEYSA(HKO) - YSOLDAN STROKKUR VILLATAKKINA