ROOK VALMIINA JA IHANIA LAHJOJA


Malli: Rook by Kyoko Nakayoshi /Wool People 6
Lanka : Drops Lima , menekki 500g
Puikot KnitPro Karbonz 4mm, 4,5mm ja 5mm .
Koko :38


 Pusero neulottiin saumattomasti ylhäältä alaspäin ja lisäykset tehtin tässä paidassa aina muutaman kerroksen välein tasaisesti lisäyskerroksilla. Lisäykset tehtiin lisäyskerroksilla muutaman silmukan välein koko kerroksen ajan ja paita siis leveni monella silmukalla per lisäyskerros, ei siis raglanhihoja. Malli oli ihan kiva neuloa ja selkeä, valmistui nopeasti.


Hihoissa kulkee koko matkalla myös samanlainen palmikko kuin edessä ja takana.


Tässä kuvassa erottuvat nuo lisäyskerrokset selvästi, jotta ymmärrätte paremmin kuvan avulla mitä yritin sanallisesti selittää aiemmin. Kuva kertoo enemmän, ehdottomasti.

Ja sitten ihanaan saatuun joululahjakoruun. Kaunis huovutettu rintakoru Juulilta . Ihanat värit ja kaunis kukka pehmoista huovutettua villaa, aahhh tykkään kovasti. Minulla onkin ollut tarvetta huivineulalle ja tätä voin käyttää juuri siihen tarkoitukseen. Huivit pysyvät päällä kun tällä kiinnittää.


Juulin paketissa oli vielä lisäksi vyyhti tätä ihanaa hänen käsinkehräämäänsä lankaa. Olen aiemmin ostanut häneltä yhden vyyhdin tätä ihanuutta ja nyt sain toisen vielä lahjaksi. Saan neulottua näistä pitkät kämmekkäät talvikäsiäni lämmittämään....tai kaulurikin olisi kiva....tai lapaset. Täytyy seuraavilla neuletreffeillä suunnitella itse kehrääjän kanssa, mukavaa. Juulin lankoja voi ostaa hänen nettikaupastaan joka löytyy osoitteesta : http://www.nauravalammas.com/fi/  . Suosittelen että käytte kurkkaamassa siellä on ihania käsin kehrättyjä sekä  värjättyjä lankoja ja kuituja. Lisäksi jos kiinnostaa vaikka värttinät niin nekin kuuluvat valikoimaan. Itse olen neulonut Juulin huivilangoista ohuen ohuita huiveja ja olen ollut iki-ihastunut hänen lankoihinsa. Erityisesti tykkäsin silkki-villaisesta huivilangasta josta neuloin Cascata-huivin kummitytölle lakkiaislahjaksi.

CASCATA
Ja sitten työn alla oleviin käsitöihin


 Neulon tällä hetkellä Veera Välimäen villatakkia jonka nimi on Water and Stone. Olen neulonut tämän mallin aiemmin itselleni ja nyt neulon tämän version lahjaksi. Malli on aivan ihana . Oma takkini on ollut yksi lemppareistani koko ajan ja neulomisenkin suhteen tämä on kiva ja mielenkiintoinen malli toteuttaa. Ylhäältä alas, luonnollisesti ja saumattomasti niin sen vaivattomampaa ei voi ollakaan.  Kuvat on mitä on , joko kammottavan yli- tai alivalottuneita, mutta kun on pimeää niin ei voi mitään. Lanka on Dropsin Limaa ja puikot 4,5mm KnitPro Karbonz pyöröt.
Lisäksi on valmistunut vielä yksi uusi neliö virkattuun peittooni. Näitä 75x75 cm neliöitä on nyt siis valmiina kolme ja lisää on tulossa.

Kommentit

 1. Tosi kauniita nuo Rookin palmikot, puserosta tuli muutenkin kaunis.
  Ja voi että, miten ihana huivi! Aivan ihastuttava ilmava pitsiunelma!

  VastaaPoista
 2. Ensimmäinen villapaita totaalisen kaunis ja tulossa oleva villatakki myös kauniin näköinen. Tuo huivi aivan ihastuttavan pitsinen. Rintarossi kaunis käsin tehty ja villalanka ihanan näköistä. Täytyypä käydä vilkaisemassa hänen nettipuotiaan mielenkiinnolla. Mulla lapasbuumi jatkuu, sukat ei kiinnosta nyt, olen löytänyt niin mainioita ohjeita venäläiseltä sivulta, jonka bongasin facebookissa yhdessä neulontaryhmässä, heti pistin talteen ja olen käynyt siellä katselemassa sivuja ja löytänyt vaikka mitä ohjeita.
  Mutta oikein hyvää Uutta Vuotta 2014:)

  VastaaPoista
 3. Kiitos Sanna . Huivi on kestänyt ihmeen hyvin käytössäkin vaikka lanka on ilmavan ohutta. Onneksi kummityttökin tykkää huivista niin se on ollut myös käytössä juhlissa.

  VastaaPoista
 4. ArmiL ole käynyt kurkkimassa lapastehtailuasi ja täytyy todeta että ahkerana oletkin ollut. Kasapäin ihania lapasia ja ilmeisesti lisää on tulossa. Saisinko pyytää linkin tuohon venäläiseen sivustoon olisi kiva käydä katsomassa kuvia vaikka en kieltä osaakaan.Kiitos etukäteen : )

  VastaaPoista
 5. Rook on kyllä kaunis malli! Aioin purkaa yhden tekeleen , Limasta sekin ja se on yksi vaihtoehto nille langoille. Miten nuo lisäykset istuvat päällä? Tuleeko pussitusta niiden kohdalle, vai istuuko pusero kauniisti?

  VastaaPoista
 6. Mari nyt en voi vielä vastata tuohon kysymykseen kun siskontyttö jolle menee lahjaksi ei ole vielä saanut tätä ja on siis kokeilematta. Tytön synttäri on tänään ja kohta saan puseron annettua eteenpäin.Palailen asiaan kun on testattu.

  VastaaPoista
 7. Hyvät hyttyset sinä todellakin kudot aika paljon...

  VastaaPoista
 8. Ihana pusero! Tykkään noista palmikoista.

  VastaaPoista
 9. Mokkakissa, pakomielteen puolella taidetaan mennä , mutta menköön.
  Lankakeiju kiitos kovasti. Tykkään kanssa noista muhkeista palmikoista.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Yrityksen ja erehdyksen kautta Threipmuir etenee

LOPAPEYSA(HKO) - YSOLDAN STROKKUR VILLATAKKINA