OHJESHOPPAILUA

Olen lahjonut itseäni viime aikoina näillä ihanilla ohjeilla :


BURR / BT FALL 12

PISCATAQUA / TWIST COLLECTIVE WINTER 2013 / ALLISON GREEN

SQUALL / BT MEN

TREE RINGS / BT WOOL PEOPLE 6

BARRETT/BT MEN
GYOKURO /COOKIE.A.
HITOFUDE CARDIGAN /HIROKO FUKATSU
LITTLE WAVE / BT  WOOL PEOPLE 6

IDLEWILD /BT WOOL 13
BROWNSTONE / JARED FLOOD


Taas on mistä valita. 7.1.2014  ilmestyy  uusi BT Winter mallisto ja sitä varten on varattu Paypal-tilille hieman katetta. Tiedän jo kokemuksesta että jotakin malleista ei vain voi vastustaa.

Kuvatekstit toimivat linkkeinä mallien Ravelry- sivuille jos kiinnostus johonkin malliin heräsi .

Kommentit

 1. Jonkun toisen kohdalla nauraisin partaan ja pitäisin ihan kakona kun ostaa monta ohjetta yhteen syssyyn... mutta sä väännät paitoja siihen tahtiin, että noihan on yhdessä hujauksessa valmiina :D

  VastaaPoista
 2. No voi , kaunis kohteliaisuus. Little
  Wave pääsi juuri puikoille (miesten versio) ja loppuja toteutan toivottavasti ensi vuoden aikana. Ihan kerralla en kaikkia ostanut, mutta alkutalvesta kylläkin kaikki.Pitäähän sitä varastossa ohjeita olla !!

  VastaaPoista
 3. Oih, mitä ihanuuksia taas! Eihän noita todellakaan voi tuollainen himoneuloja vastustaa!
  Voi, jos olisin samanalainen himoneuloja ja jaksaisin neuloa jotain noin suuritöistä, niin aloittaisin heti miehelleni tuon Squallin! Oivoi!

  VastaaPoista
 4. Rohkaisen kokeilemaan tuota villapaidan neulomista.Sen voi aina laittaa hetkeksi syrjään jos ahdistaa. Ensi jouluksi miehelle mahtiylläri ?? Villapaidan neulominen on koukuttavaa puuhaa . On kiva seurata mitä siitä kehittyy kun työ etenee, se on kivaa. Squall neulotaan 5mm puikoilla worsted langasta joten mitenkään kauhean toivoton ikuisuuspojekti se ei kuitenkaan ole. Mieti asiaa : )

  VastaaPoista
 5. Oi, tästä löytyi monta ihanaa neuletta! Hitofuden otin minäkin puikoille joulun aikaan, ja sitä on kyllä todella nautinnollista neuloa. Niin selkeä ohje ja kaunista pintaa.

  VastaaPoista
 6. Jaana seurailenpa innokkaana Hitofudesi edistymistä. Postaile kuvia jos ehdit. Olisi kiva nähdä miltä työ edistyessään näyttää. Kiva kuulla että sen neulominen on mukavaa. Suunnittelen itselleni sellaista kevääksi.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Yrityksen ja erehdyksen kautta Threipmuir etenee

LOPAPEYSA(HKO) - YSOLDAN STROKKUR VILLATAKKINA

BLUE SANDIN HELMOISSA