LOMAILEN OMASTA BLOGISTANI KUN EN JAKSA HÄÄRÄTÄ NÄILLÄ HELTEILLÄ JA TIETOKONEKIN ON NURKASSA PIILOSSA KUUMUDELTA JA UKKOSILTA

 Vähän väliaikatietoja. Olen saanut valmiiksi sukat, villapaidan ja huivin. Villapaidasta(5200K) ei ole vielä kuvia kun en ole jaksanut sitä kastella ja kuvata mutta muista valmiista on kuvia tässä :


Kummitytölle sukat.
Malli :Chrysanthemum frutescens Socks by Hunter Hammersen
Koko: s 38/39
Lanka : Dropsin Fabel menekki n.80g
Puikot : KnitPro Karbonz 2,25mm pyöröt


Sukkamalli näyttää monimutkaiselta, mutta ei se kuitenkaan sitä ollut. Mallikerta oli looginen ja selvä. Hitusen tarkkuutta vain peliin niin homma on ihan kakunpala. Kiva ja kaunis malli.
 

Isosiskolla oli tärkeä tasavuotisjuhla (1 ja 100 välillä) elokuun alussa ja hän sai lahjaksi tämän Spruce Forest- huivin . Huivi on neulottu aitoon virolaiseen tapaan ohuesta villalangasta (n.600m/100g) ja puikot olivat 3,5mm.Lisäksi neuloin hänelle lahjaksi jo aiemmin valmistuneen Zora- villatakin.
Onneksi sisko piti molemmista ja varsinkin takki taisi olla hänelle todella mieluinen. Tuli hyvä mieli kun näki että lahjat ilahduttivat. Olen pahoillani että kuvat ovat näin hutiloiden otettuja, mutta sisälämpötila meillä on varmaan pahimmillaan yli 40 astetta ja olen se verran vaivainen ihminen että häärääminen ei näillä keleillä tämän enempää onnistu. Odotan niin syksyä !

Nyt neulon punaisesta Dropsin Fabelista Natsumi paitaa joka on myös menossa lahjaksi. Tässä on kesällä aina rypäs synttäreitä lähisuvussa ja siksi kaikki oman perheen neulomukset joutuvat hetkeksi hyllylle että saan lahjaneulomukset neulottua. Tykkään kuitenkin antaa aina itsetehtyjä lahjoja, joten ilo on toivottavasti molemminpuolista.


Tämä on taas mielenkiintoinen projekti koska paita neulotaan poikittain ja tämä on uusi toteuttamistapa minulle. Kiva tehdä jotakin uudenlaista.


Palmikkoraita tulee sekä etu- että takakappaleeseen.

 Työssä kiinni oleva pyöröpuikko näkyy siis kuvissa vasemmassa reunassa. Siksi reuna kirraa eikä laskeudu kuvissa kunnolla. Tänään pääsen ensimmäisen hihan kimppuun, jee.

Nyt jatkan lomailuani ja lupailen että kun ilmat vähän viilenevät ja varsinkin syksyn alkaessa palailen entistä ehompana blogimaailman pariin. En ole jaksanut edes seurailla muiden blogeja ja se harmittaa, mutta onneksi on lukemista tiedossa taas kun jaksaa enemmän koneella puuhailla.


Tätä on yli kuukausi tuijotettu. My Best Friend <3

Kommentit

 1. Tuuletin on niin pakollinen jos aikoo näillä helteillä neuloa! Pääsin hommaamaan uuden, kun vanha mureni käsiin... ja nyt kelpaa taas :)

  VastaaPoista
 2. Tuulettimen turvin täälläkin jaksetaan. Olenkin jo huolissani ollut kun blogissasi ollut hiljaista. Jaksinkeja toivotellen Leena

  VastaaPoista
 3. Adelheid, onneksi Turun seudulla pitäisi jo pikkuhiljaa päästä huomisesta alkaen tuonne alle 30 asteen. Pysyvästi, toivotaan.

  VastaaPoista
 4. Oi Leena kiitos. Jaksellaan vielä hetki niin kohta onneksi helpottaa.

  VastaaPoista
 5. Upeita töitä taas kerran! Sinulla on taitoa ja kärsivällisyyttä neuloa isojakin lahjoja muille, itse kun en osaa nauttia tilaustöistä enkä neulo takkeja-puseroita muille kun tyttärelle.

  VastaaPoista
 6. Olipa mukava kuulla susta pitkästä aikaa! Vähän jo kaipasinkin...
  Sulla on taas mahtava kasa toinen toistaan kauniimpia neuleita valmiina ja valmistumassa.
  Onneksi syksy pian koittaa, tosin mua ei nää helteet muuten vaivaa, mutta kun kuumalla neulominen ei huvita - ja se on huolestuttavaa! :)

  VastaaPoista
 7. Saan Ingi toteuttaa lahjoissa niitäkin malleja jotka kutkuttavat neulomisen puolesta mutta eivät mitenkään sovi minun kropalleni. Nuorille sorjille tytöille esim. sopivat kaikki mallit. Muutenkin lahjojen antaminen on aina ollut mielestäni kivaa.

  VastaaPoista
 8. Sanna blogikamuseni, olen ollut huono blogikamu viime aikoina kun en ole osallistunut oikein mihinkään. Onneksi syksy on jo lähellä ja se on aina ollut lempiaikaani vuodesta. Energia palautuu ja toivottavasti voimatkin kun saadaan ihania viileämpiä päiviä.Silloin päästään taas molemmat neulomisen vauhtiin, eikös vaan ? Terkut ja palaillaan virkeinä.

  VastaaPoista
 9. Niin kaunista, niin kaunista... huokailee hän :) En osaa muuta sanoa nyt...

  VastaaPoista
 10. 40 astetta on jo epäinhimillsen kamalaa. Ja sä silti jaksat neuloa ja niin kauniita! Hatunnosto sinne. Onneks nyt taitaa viimeinkin olla vähän viileämpää.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Yrityksen ja erehdyksen kautta Threipmuir etenee

LOPAPEYSA(HKO) - YSOLDAN STROKKUR VILLATAKKINA