RAIDALLINEN POIKA


Pojalle neuloin jämälankasukat. Musta lanka on Dropsin Fabelia ja raidat jämälankoja. Puikot olivat 2mm KnitPro Karbonz- pyöröt. Sukkien koko vaatimattomat 45.Ja raitateema jatkuu pojan paidassa joka on ollut jo yli kuukauden puikoilla.


Ensimmäinen hiha nippa nappa valmis ja..
 

toinen puuttuu vielä kokonaan, voi voi. Ahkerasti yritän jatkaa hommaa aina kun katselen jotakin TV:stä, mutta kovin nopeaan ei projekti etene kun puikot on 2,5mm ja lanka ohutta 666m/100g.


Mielkiintoisin keskeneräisistä projekteista on tämä Joji Locatellin suunnittelema Grandpa - villatakki.


Tämäkin projekti on muuttunut sitten viime postauksen. Aloitin nimittäin ensin neulomaan tätä mallia itselleni. Mieleni muuttui matkan varrella ja purin ensimmäisen version joka oli liian iso koko ajatellen kenelle haluan tämän takin lahjaksi neuloa. Nyt neulon kokoa 38 ja homma on edennyt ylhäältä vyötärökavennuksiin asti.Ja kuten minulle melkein aina käy niin nyt odottelen lankakaupan lähetystä. Lisälankaa nimittäin tarvitaan, koska minulla oli kotivarastoissa ainoastaan 5 kerää tätä Dropsin Lima-lankaa. Väri on petrooli, vaikka kuvissa lanka näyttäkin ihan siniseltä.

Olen lisäksi saamassa käsiini ihanaa Holstin Supersoft- lankaa,värissä Denim, josta olen suunnitellut neulovani Ivar-villatakin. Ja se olisi tarkoitus tulla ihan itselle !

Kuva lainattu Ravelrystä. 

Kommentit

 1. Tulee ihan himo ottaa puikot käteen, kun katson sun keskeneräisiä töitä! Itse kun olen pitänyt neuletaukoa.

  VastaaPoista
 2. Kivat raitasukat :)
  Voi, tuo Ivar on aivan ihana! Sellaisen minäkin haluaisin...
  Ja kauniita ovat nuo keskeneräiset neuleetkin. Grandpan palmikot on ihanan muhkeita.

  VastaaPoista
 3. Ingi, ihanaa jos jotkut projektini saavat inspiraation heräämään sinussa. Kauniisti sanottu, kiitos. Sitähän varten näitä jaetaan täällä netissä että inspiroidutaan muiden projekteista ja jos hyvin käy välillä inspiroidaankin kanssaneulojia.

  VastaaPoista
 4. Kiitos Sanna. Jos nyt taas saan yllyttää niin rohkeasti vain neuletakkia kilkuttamaan. Ainakin taito sinulla riittää sen neulomiseen ja aikaa takin valmiiksi saamiseen käytetään sen verran kuin tarvitaan. On sille neuletakille aina käyttöä vaikka muiden kiireiden takia sen valmistuminen vähän venyisikin. Ajattele kuinka polleana kulkisit itsetehdyssä villatakissa ; )

  VastaaPoista
 5. Voi, amuk! Aika hyvin osaat houkutella... Pakko tunnustaa, että pitkästä pitkästä aikaa on paita pingotusta vaille valmiina, tosin sellainen superyksinkertainen, mutta paita kuitenkin... Ehkä se kohta pääsee blogiinkin. :D

  VastaaPoista
 6. Sanna, niin sitä pitää ! Odotan innolla kuvia että pääsen ihailemaan upeaa saavutustasi.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Yrityksen ja erehdyksen kautta Threipmuir etenee

LOPAPEYSA(HKO) - YSOLDAN STROKKUR VILLATAKKINA