(LUKSUS)MATKAAJAT JA LASTEN ROKKOTAUTI


Sannan suunnittelemien Matkaajien neulominen oli sen verran rentouttavaa puuhaa että halusin tehdä heti toiset hienommista langoista.  Langoiksi valikoin jämälangoistani pääväriksi Wollmeisea ja raitalangaksi Fyberspatesin Vivacious 4ply -lankaa. Puikot 2,5mm. Raitalankaa oli sen verran pieni nöttönen jäljellä etten saanut raitoja niin tiheästi kuin alkuperäisessä mallissa on , mutta on nämä näinkin ihan kivat.
Quite posh, don´t you think ?


Ja sitten syy tämänhetkiseen ikinuorekkaaseen olooni ja neulomattomuuteeni. Enterorokko !! Perhana että on harmittava tauti ! Ensin oli kova kurkkukipu ja kuume. Sen jälkeen alkoi tämä ihana "rokkovaihe". Kuume on siis jo laskenut siedettävälle tasolle.
 Poika sairasti tämän ensin ja ihmettelin miten yleensä niin kärsivällisesti poteva nuori mies olikin niin tuskainen. Nyt tiedän, nämä kädet ja jalkapohjat saavat kyllä konkarinkin hyppimään seinille. Ne tuntuvat todella omituisilta. Kutiavat perhanasti tottakai, mutta kun se ei riitä. Ne tuntuvat siltä kuin hermoratoja pitkin menisi pienen pieniä neulanpistoja, vähän turvonneilta ja kuumottavilta ja ovat kosketusarat kuin mitkä.Wc:ssä käynnitkin vaikuttavat sankariteoilta kun ei viitsisi paperiinkaan oikein koskea, karheaa kun on.Näitä pirun rakkoja on myös nenässä, suussa ja pojalla oli vähän kasvoissa.
Pidän koko ajan pumpulihanskoja käsissäni ja syön allergialääkettä kutinaan. Vesirokkovoidetta on haettu apteekista samaan vaivaan.Kaiken maailman lastentauteja sitä vielä 25-vuotias lapsikin maailmalta tuo, näköjään. Onneksi poika voi jo hyvin, se on pääasia.


Urheasti eilen yritin, mutta tämän pidemmälle en päässyt. Jämälankasukkia hienosta pehmoisesta merinosta. Three Irish Girlin ihania sukkalankoja ja kantapäät Väinämöisestä.


Tahtoo taas jo päästä kunnolla neulomaan! Tulee aika niin pitkäksi. Onneksi tämä ei taida olla mikään kauhean pitkäkestoinen tauti. Pojalla meni ainakin pahin "kutinavaihe" ohi viikossa.

Kommentit

 1. Jo toiset Matkaajat - ja onpa kivan näköiset!
  Mutta oivoi, mikä tauti siellä jyllää. Kuulostaa aika hurjalta. Toivottavasti paranet pian!

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa minustakin hurjalta, en ole koskaan kuullutkaan kyseisestä taudista. Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
 3. Kiitos Designeri . Kyllä tämä varmaan kohta helpottaa. 7-10 päivää kuulemma yleensä vie . Vähän on kutina jo helpottanutkin eikä olo muuten ole niin huono enää, melko normaali... melkein.

  VastaaPoista
 4. Kiitos Ingi myötätunnosta ja en ollut minäkään aiemmin kuullut koko rokosta. Sanotaan kansankielessä kuulemma kanssa ihmisten suu- ja sorkkataudiksi, syystä en ole varma. Johtuisiko rakkuloiden esiintymispaikasta, en tiedä. Virus on kuitenkin ihan eri

  VastaaPoista
 5. Vielä vettä myllyyn... Muutama vuosi sitten oli vielä liikkeellä sellaista muotoa, joka irrotti jälkikäteen sormista/varpaista kynsiä :(. Toivottavasti ei nyt. Paranemisia <3!

  VastaaPoista
 6. Kiitoksia Aikku vedenjakelusta, mutta tiesimmekin odottaa että 3-4kk saadaan jännittää kynsien puolesta. Kivutonta kuulemma ja kasvaahan ne takaisin ,mutta toivotaan että siltä kuitenkin vältytään.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Yrityksen ja erehdyksen kautta Threipmuir etenee

LOPAPEYSA(HKO) - YSOLDAN STROKKUR VILLATAKKINA