LOPUT HAMSTRAAMANI OHJEET

WAKE BY VERONIK AVERY


ONDAWA BY MICHELE WANG


ROWE BY MICHELE WANG


PERSIMMON BY AMY CHRISTOFFERS

CIRCE BY COOKIE.A


BRAIN FRIEZE BY SUSAN ASHCROFT

EXPLORATION STATION BY STEPHEN WEST


IMAGINE WHEN BY JOJI LOCATELLI


KUVIEN TEKSTIT TOIMIVAT LINKKINÄ OHJEIDEN RAVELRY SIVUUN JOS HALUATTE KATSOA TARKEMMIN !


Alimmaiseen huiviin on jo lankakin tilattu Zeldan KOTIKIRPPIKSELTÄ. Wolmeise Twiniä ajattelin tähän käyttää, sinisenä.

Tiedän että ohjeita on paljon ja kaikki eivät tule heti käyttöön, mutta nautin siitä kun Ravery kirjastossani on paljon ohjeita mistä valita kun sopiva lanka osuu käteen. Lisäksi nämä ovat ihan ehdotonta mielen hoitoa minulle kun pimeä aika on niin mieltä masentavaa . Nyt loppui shoppailu ja toivottavasti alkaa toteutus. Nyt on kesken toiset niin rumat miesten 45 jalkoihin sopivat sukat että käsitöidenkin tekeminen tuntuu tökkivän. Lahjaksi vielä pitäisi saada valmiksi, huh. Sen jälkeen neulon kyllä vain kauniita villatakkeja ja huiveja ja kaikkea ihanaa ja mieltä virkistävää.

Kommentit

 1. Aivan ihania malleja kaikki! Tuota Wakea minäkin olen katsellut sillä silmällä. Ehkä joskus vielä tartunkin ohjeeseen... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin se on ihana ! Yksinkertaisen tyylikäs, mutta silti siinä on tuo juju kun palmkot viistoutuvat etukappaleessa. Mielenkiintoinen neuloakin kun kappaleet ovat totutusta poikkeavat.Marssit johonkin ihanaan lankakauppaan joita teillä on Mansessa monta ja valkkaat langat itsellesi joululahjaksi. Lomallahan tarvitaan tekemistä ; )

   Poista
  2. Ja jos ei lomalla ole tarpeeksi tekemistä, niin blogikamuhan järjestää sitä...:)
   Nyt joudun ehkä tosiaan marssimaan lankakauppaan. Kiitos sinulle ja mukavaa joulunaikaa! <3

   Poista
  3. Muista että tarkoitus oli ilahduttaa ei aiheuttaa paineita : ) Omat ohjeenikin ovat hyllyllä välillä vuosia ja vasta sitten tulevat käyttöön joten en odota ja katsele sillä silmällä että milloin näkyy valmista paitaa. Ohjeita vaan on kiva olla olemassa varastossa kun inspiraatio iskee. Joten marssit lankakauppaan kun itsestä tuntuu siltä ja hillitön inspiraatio valtaa mielen...; ) Hauskaa joulua sinulle blogikamu ja rentoudu lomalla ja kerää voimia <3

   Poista
 2. Ihania ohjeita. Tuo Rowe miellyttää minua.
  Omistatko monta villa/neuletakkia?
  Teet varmasti paljon myös lahjaksi.
  Rakastan villatakkeja, kun vain oppisin kunnolla tekemään ja uskaltaisin kokeilla. Aikaa vain tuhraantuu minulla niiiin kauan, kun en aina ehdi neuloa vaikka niin haluaisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rowe on ihana malli ja sellaiseen tartutaan silloin kun kaipaa jotakin hitaammin edistyvää "taidekäsityötä" puikoille. Olen neuleasioissa hiukan masokisti niin niitäkin hetkiä aina silloin tällöin eteen tulee. Onhan minulla noita neuleita ihan kiitettävästi kotonakin mutta vähintään puolet neulomistani menee lahjaksi läheisille. Siskontytöille tykkään neuloa ja yleensäkin heidän perheelleen sekä muille lähisukulaisille. Yritä neuloa ensimmäinen villatakkisi jostakin paksmmasta langasta niin homma sujuu nopsempaan. Töiden jälkeen ( ja kotihommien) ei tietenkään kauaa per ilta ehdi ja jaksa neuloa mutta kun paksulla langalla neuloo hiukankin aina iltaisin niin kyllä se joskus valmistuu. Malliksi kannattaa valita joku helpohko kun ekaa kertaa on asialla. Siinäkin on kuitenkin opeteltavia asioita, mutta sehän juuri onkin kivaa ja homman juju...uuden oppiminen.

   Poista
 3. Nuo ovat kyllä ihania :) Huomasin, että aika moni noista löytyy omastakin Ravelryn kirjastosta :) Tosin matkaa vielä itse toteutukseen, senverran moni neule vielä työn alla ja kovasti kesken :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anskuli sehän se onkin juuri kivaa kun kirjastossa on mistä valita kun tulee oikea lanka kohdalle ja pääsee heti työhön käsiksi kun siltä tuntuu. Minullakin on kirjastossa paljon malleja odottamassa vielä toteutusta mutta tuntuu kivalta kun jemmassa on odottamassa kaikkia ihanuuksia. Ajatellaan että hiljaa hyvää tulee, vai mitä ?

   Poista
 4. Kauniita malleja olet katellut, mielenkiinnolla odotellaan :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Yrityksen ja erehdyksen kautta Threipmuir etenee

LOPAPEYSA(HKO) - YSOLDAN STROKKUR VILLATAKKINA