VUOTUISET OHJESHOPPAILUÖVERIT

WOODFORDS
BOTANICAL KNITS 2
OLD ROMANCE
CHARTREUSE
LEADLIGHT


Ja puikoille heti pääsi Botanical Knits 2 kirjasta huivi nimeltään Forest foliage. Paksumpanana ja villaisena versiona vain koska minulla on sellaiselle juuri nyt käyttöä. Hienosteluversion jostakin ihanasta ohuemmasta langasta neulon varmaan myöhemmin. Lanka Holst Garnin Supersoftia kaksinkertaisena ja puikot 5mm.


Tämä ihanuuksien hamstraaminen ympärilleni on jo muutaman vuoden ollut loppuvuoden traditioni. Olen ollut todella harkitseva (ja nuuka) koko syksyn enkä ole lankoja enkä tilpehöörejä ostellut. Nyt annan itselleni luvan hommata joitakin inspiroivia ja piristäviä käsityöjuttuja jotta selviän jotenkin tästä pimeästä ajasta. Joulun jälkeen alkaa aina tyhjä ja toivoton fiilis ja nämä ovat tarkoitettu sen fiiliksen hoitamiseen. Dropsin Alpakkajuhlien lankoja olen tilannut kanssa vähäsen ja odottelen pakettia innolla. Ja yksi kirjakin on tulossa , mutta siitä enemmän kun olen saanut sen käsiini. Lisäksi laitoin joulupukin listaani Veera Välimäen molemmat kirjat. Sekä Lankaleikki että Huivileikki ovat toivelistalla. Toivottavasti olen ollut tarpeeksi kiltti tyttö jotta toiveeni toteutuisi. Ja nyt odottelemaan, enää vähän aikaa kun Pukki tulee...

Kommentit

 1. No mäkin toivon, että olet ollut tarpeeksi kiltti tyttö! Kiitos kun olit linkittänyt ja vielä erikseen avautuviin ikkunoihin, se on kauhean kätevä tapa. Ja kiitos myös inspiaatiosta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna itsellesi kivasta kommentista. Yritän vielä skarpata ja olla extrakilttinä loppupäivät niin jospa sitten...Tänänkin meinasi olla känkkäränkkäpäivä kun ulkona on maailma niin harmaa, mutta kynttilät ja kahvi auttavat kummasti.

   Poista
 2. Ohjeostoksistasi päätellen ensi vuodelle on luvassa ihan mahtavia projekteja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti, ettei jää suunnittelun asteelle. Pikkuhiljaa ja jossakin vaiheessa, tiedäthän. Mutta on tuo haaveileminenkin niin mukavaa : )

   Poista

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Yrityksen ja erehdyksen kautta Threipmuir etenee

LOPAPEYSA(HKO) - YSOLDAN STROKKUR VILLATAKKINA

BLUE SANDIN HELMOISSA